به گزارش خبرنگار مهر، این رمان در فضایی طنز و فانتزی اتفاق می افتد و راوی آن نیز یک دختر نوجوان است.
اکبرپور دراین رمان می کوشد تا به مدد حس و خیال و غوطه خوردن در فضایی غیرواقعی به مخاطب اثبات کند که باید با واقعیت های تلخ و شیرین زندگی روبرو شد و از آن نهراسید.
در "سوت جادویی" شخصیتی خیالی به نام "تاتا جلبک" وجود دارد که باعث اتصال شخصیت اصلی داستان به پاره ای از حقایق زندگی می شود. اکبرپور نگارش این رمان را به تازگی به پایان برده و قصد دارد آن را برای انتشار به افق بسپارد.
"غول و دوچرخه" (نشر افق)، "زمین زیباست" و "نامه های دریا به جزیره شاخ شاخ" (نشر پیدایش) از دیگر آثار زیرچاپ این نویسنده هستند که امسال منتشر می شوند. "اگر من خلبان بودم" احمد اکبرپور امسال نامزد جایزه کتاب سال دفاع مقدس در بخش کودک و نوجوان شده است.
نظر شما