به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد کاروند روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر در استان بیش از ۷۰ امامزاده و بقاع متبرکه داریم که قطب فرهنگی استان کردستان محسوب میشوند.
وی افزود: حرکت توسعهای که این سالها در برنامههای فرهنگی اجتماعی و زیرساختها امامزادگان و بقاع متبرکه رخ داده است بسیار چشمگیر است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اظهار کرد: ارادت خاصی به این اماکن دارند و از این رو مهمترین جایگاهی که کارهای فرهنگی انجام میدهد همین اماکن هستند.
حجت الاسلام کاروند یادآور شد: هر امامزاده پایگاه اطلاعرسانی دارد که بر اساس فراخوان و موضوعات موردنظر میتوانند در این جشنواره حضور پیدا کنند.
وی افزود: هدف جشنواره هم معرفی خدماتی است که در امامزادگان صورت میگیرد و این امر باعث کیفیسازی خدمات میشود.
حجتالاسلام کاروند خاطرنشان کرد: یکی از نتایج این جشنواره ارتباط امامزادگان و بقاع با هم خواهد بود و امامزادگان میتوانند از تجارب یکدیگر بهره ببرند. نکته مهم در این جشنواره این است که همه امامزادگان در یک سطح امکان حضور در جشنواره را ندارند از این رو در سه سطح امامزادگان میتوانند به رقابت بپردازند.
وی افزود: این جشنواره در دو مرحله استانی و ملی برگزار میشود. ابتدا در سطح استانی برگزیدگان انتخاب و سپس در سطح ملی رقابت ادامه پیدا میکند. ارسال آثار نیز تا ۱۵ تیرماه خواهد بود و گزینش اولیه در مردادماه صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: زمینههای شرکت در جشنواره در دو حوزه مدیریتی و مرکز افق تعریف میشود، مرکز افق فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی را پوشش میدهد.
حجتالاسلام کاروند اظهار داشت: از این رو در برنامههای فرهنگی سبک زندگی اسلامی، اقامه نماز جماعت، استقرار هیأتهای مذهبی، ترویج وقف فردی و مشارکتی، اجرای اعیاد مذهبی و برنامههای ابتکاری در حوزه فرهنگی مدنظر است.
وی ابراز کرد: در حوزه فعالیتهای اجتماعی نیز اجرای طرح قرار دوازدهم و شمیم خدمت مدنظراست و در فعالیتهای قرآنی نیز برگزاری محافل انس با قرآن کریم، مؤذن راتب، برپایی کلاسهای قرآن و تفسیر و همچنین برپایی جلسات جزءخوانی در ماه رمضان هدف ماست.
وی اظهار کرد: در تمام مراحل داوری معیار اصلی داوری کمیت و کیفیت برنامههای اجرایی، کیفیت و کمیت مخاطبین و نوآوری و خلاقیت در اجرا و تأثیرگذاری فرهنگی و اجتماعی فعالیتها خواهد بود.
نظر شما