پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۲۳

کشف جسد بیش از ۱۷۰ قربانی قساوت کی‌یف در گورهای موقت در لوهانسک

کشف جسد بیش از ۱۷۰ قربانی قساوت کی‌یف در گورهای موقت در لوهانسک

رئیس کمیته تحقیقات روسیه می‌گوید که جسد بیش از ۱۷۰ نفر که نیروهای کی‌یف طی یک هفته گذشته در لوهانسک کشته‌اند، در گورستانی موقت پیدا شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، الکساندر باستریکین، رئیس کمیته تحقیقات روسیه از کشف جسد بیش از ۱۷۰ نفر در قبرهایی موقت در منطقه لوهانسک طی یک هفته اخیر خبر داد.

باستریکین دراین‌باره گفت: نهادهای تحقیقاتی منطقه‌ای به همراه متخصصان مرکز پزشکی قانونی و اداره مرکزی پزشکی قانونی، همچنان به تلاش برای بررسی مناطقی که گورهای موقت در آن قرار دارد، ادامه می‌دهند.

وی افزود: تنها در هفته گذشته، در مجموع ۱۰۱ گور موقت در جمهوری خلق لوهانسک مورد بررسی قرار گرفت. ۱۷۱ جسد کشف شد که هویت ۱۳۱ نفر تاکنون مشخص شده است.

باستریکین همچنین از آغاز به کار مرکز پزشکی قانونی شعبه جمهوری خلق دونتسک نیز خبر داد.

کد خبر 5816146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha