پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۳۴

ندود پس از شکستن پای فیگو از او عذرخواهی کرد

ندود پس از شکستن پای فیگو از او عذرخواهی کرد

پاول ندود هافبک یوونتوس پس از اینکه با تکل خود موجب شکستن پای لوییز فیگو شد از او معذرت خواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سیتی زن، پاول ندود ، بازیکن سال 2003 فوتبال اروپا، در سایت شخصی خود بابت تکلی که در بازی تیم های یووه و اینتر بر روی پای فیگو رفت از او معذرت خواهی کرد. بازیساز اهل جمهوری چک یوونتوس نوشت: واقعا از اینکه باعث مصدومیت فیگو شدم متاسفم. من بلافاصله پس از این اتفاق از او عذرخواهی کردم که البته این طبیعی است.

وی در ادامه نوشت: من بازیکن خشنی نیستم و بازی نمی کنم تا به رقبایم آسیب برسانم. در خصوص آسیب دیدگی فیگو هرگز قصدی نداشتم و این موضوع بر اثر برخورد شدید بین ما روی داد. خود من از آن دسته بازیکنانی هستم که دیگران را به دلیل خشونت سرزنش می کنم.

روبرتو مانچینی سرمربی تیم فوتبال اینتر از ندود دفاع کرد و در نشست خبری گفت: این نوع برخوردها در هر مسابقه ای می تواند روی بدهد. این در حالی است که ماسیمو موراتی رئیس اینتر گفته که تکل ندود بشدت او را ناراحت کرده است.

لوییر فیگو پس از شکستگی پایش روز سه شنبه پای خود را جراحی کرد . بازیکن 35 ساله اینتر نمی تواند این تیم را امشب در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا همراهی کند.

کد خبر 582006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha