پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۳

استاندار فارس:

سرمایه‌گذاری در زمینه گیاهان دارویی حمایت می‌شود

سرمایه‌گذاری در زمینه گیاهان دارویی حمایت می‌شود

شیراز-استاندار فارس گفت: استان آماده حمایت از سرمایه گذاری در حوزه گیاهان دارویی و تخصیص زمین برای این منظور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایمانیه در دیدار با تعدادی از سرمایه گذاران در شیراز افزود: فارس از دیرباز در زمینه گیاهان دارویی جایگاه ویژه‌ای داشته و ما نیز آمادگی داریم برای توسعه و گسترش فعالیت‌های مرتبط با این حوزه با سرمایه گذاران همکاری کنیم.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری همواره با چالش‌هایی مواجه است و مسئولان و مدیران باید با تدبیر در جهت کاهش دغدغه سرمایه گذاران و صاحبان صنایع گام بردارند و زمینه ورود به بازارهای فرا استانی را فراهم کنند.

او اظهار کرد: شیوه‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و حمایت از سرمایه‌گذارانی که در جهت ایجاد اشتغال و افزایش تولید گام برمی‌دارند را در دستور کار داریم.

استاندار فارس گفت: مسائل و مشکلات اکثر سرمایه گذاران به ۲ دسته استانی و ملی تقسیم می‌شود که وظیفه داریم نسبت به حل مسائل و مشکلات درون استانی اقدام کنیم و در سطح ملی نیز پیگیر حل مشکلات آنها باشیم.

ایمانیه، بر لزوم جلوگیری از تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی تاکید کرد و افزود: در کنار ایجاد بنگاه‌های اقتصادی جدید، می‌بایست مانع از تعطیل شدن فعالیت‌های اقتصادی در استان شویم.

وی اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده و مهم صاحبان صنایع مباحث تأمین مالی است که با تغییر استراتژی‌های سرمایه گذاری و مشارکت اقتصادی می‌توان آن را حل کرد.

و گفت: سرمایه گذاران نباید فقط به استفاده از تسهیلات بانکی و دریافت وام اکتفا کنند بلکه باید از طریق راه‌های دیگر نیز نسبت به تأمین سرمایه اقدام کنند.

کد خبر 5820297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha