به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محسن پرویز پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه بین المللی و ششمین نمایشگاه استانی کتاب فارس افزود: این تصمیم چندی پیش در سطح وزارتخانه به تصویب رسیده و در پی آن ارشاد وظیفه تامین کتاب ها را بر عهده دارند.
وی با بیان این که این مصوبه در آینده ای نزدیک اجرا می شود، خاطرنشان کرد: در سطح استان ها آموزش و پرورش با هماهنگی ارشاد و استانداری باید نسبت به این امر اقدامات لازم را صورت دهند.
پرویزدر بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر لزوم توجه به محتوا در انتشار کتاب ها در سطح کشور افزود: به طور حتم کتاب هایی تاثیر گذار و مانا خواهند بود که انسان را به سوی راه درست و نور هدایت رهنمون سازند.
معاون وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: در این بخش شمار کتاب های منتشر شده بعد از انقلاب به هیچ عنوان با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست اما باید توجه داشت تا رسیدن به شرایط مطلوب مناسب راه طولانی را در پیش داریم.
در ادامه مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس نیز از تیراژ و حجم کتاب ها، تعداد کتابخانه ها و سرانه مطالعه مردم به عنوان سه معیار مهم توسعه فرهنگی جوامع یاد کرد و بیان داشت: در حال حاضر در این سه بخش با مشکلاتی مواجه هستیم که راه اندازی نمایشگاه های کتاب در راستای توسعه فرهنگی جامعه کمک موثری خواهد بود.
منصور طبیعی عنوان کرد: هدف از برگزاری این نوع نمایشگاه ایجاد بازار صرف نیست بلکه با این اقدام زمینه ای برای افزایش سرانه مطالعه را در جامعه افزایش می یابد.
وی یادآور شد: برای نمایشگاه امسال کتاب شیراز حدود یک هزار ناشر ثبت نام کرده بودند که به دلیل کمبود فضا و تعداد زیاد ناشران محلی، حدود 700 ناشر به نمایشگاه راه یافتند.
مدیرکل ارشاد فارس عنوان کرد: در این نمایشگاه 80 هزار عنوان کتاب در 450 غرفه وجود دارد که از این تعداد 300عنوان کتاب پرفروش خارجی نمایشگاه کتاب تهران برای علاقمندان عرضه شده است.
نظر شما