عباسعلی علیجانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سالیانه در حدود 30 هزار کشته و 300 هزار زخمی در تصادفات جاده ای برجای میماند و به طور متوسط در یک هشتم از این تصادفات کودکان حضور دارند.
وی افزود: با توجه به اهمیت این مسئله در جامعه، ایمن سازی خط عابر پیاده را با همکاری سازمان حمل و نقل ترافیک تهران طراحی نمودیم و بنا داریم اولین نمونه از آن را تا چند روز آینده در خیابان سرو شرقی سعادت آباد به مرحله اجرا درآوریم.
علیجانی در ادامه اضافه کرد: ما سعی کردیم تا از مجموعه ناهنجاری های موجود در تهران یکی از مهمترین آنها که مطمئناً رفع آن تاثیر عمیقی بر ناهنجاری های دیگر می گذارد را انتخاب و برای فرهنگ سازی آن تلاش کنیم.
دبیر کانون ترافیک ایمن با اشاره به اینکه این طرح 6 تقاطع را تحت پوشش قرار می دهد، گفت: برخی از مردم هنوز از کارکرد چراغ های راهنمایی و رانندگی دستی آشنایی ندارند و ما با تبلیغات گسترده در این خصوص عابرین پیاده را آگاه می کنیم.
وی اضافه کرد: در این نوع چراغ راهنما عابرین پیاده در هنگام عبور از خیابان دکمه ای که در کنار چراغ قرار دارد را فشار می دهند و با سبز شدن آن از خیابان عبور می کنند.
علیجانی در ادامه در خصوص علت تعدی رانندگان به محل گذر عابرین پیاده گفت: فرهنگ مردم ما فرهنگ بدی نیست اما ما در این ارتباط فرهنگسازی نکردیم و بی شک سازمانهای ذیربط اعم از قانون گذار، مجری و ... در این امر مسئولند.
وی تصریح کرد: در فرهنگ سازی تشویق و ترغیب بسیار موثر است اما به تنهایی کافی نیست و جریمه یکی از الزامات در فرهنگسازی به حساب می آید.
دبیر کانون ترافیک ایمن با مثبت ارزیابی کردن طرح افزایش میزان جریمه ها خاطر نشان کرد:جریمه در کشورهای پیشرفته 50 برابر جریمه در کشور ماست.
وی اضافه کرد: تا وقتی که متخلف با دریافت جریمه خود احساس زیان نکند فرهنگسازی بوجود نمی آید.
نظر شما