پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی:

وزش باد تا پایان هفته در خراسان رضوی پدیده غالب جوی است

وزش باد تا پایان هفته در خراسان رضوی پدیده غالب جوی است

مشهد ـ کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: تا روزهای پایانی هفته پدیده جوی غالب در خراسان رضوی وزش باد به ویژه در ساعات بعدازظهر است.

محمد غیوری خواه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و تصاویر ماهواره هواشناسی همچنان تا روزهای پایانی هفته پدیده جوی غالب در سطح استان وزش باد به ویژه در ساعات بعدازظهر است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: وزش باد در برخی نواحی سبب خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا و در مناطق بادخیز بااحتمال بروز خسارت خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین تا روز جمعه تغییرات دمایی در استان قابل ملاحظه نخواهد بود.

غیوری خواه وضعیت جوی و کیفیت هوای شهرستان مشهد مقدس طی فردا چهارشنبه را صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهر افزایش باد پیش بینی کرد.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای ۱۴ درجه سلسیوس خنک‌ترین و داورزن با بیشینه دمای ۴۰ درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده‌اند. طی این مدت کمینه و بیشینه دمای هوای شهر مشهد مقدس بین ۲۱ و ۳۲ درجه سلسیوس در نوسان بوده است. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی‎ داورزن با سرعت ۶۸ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

کد خبر 5827461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha