پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۲۳

یونهاپ خبر داد :

مذاکره کره جنوبی با آمریکا برای خرید جنگنده اف-15

مذاکره کره جنوبی با آمریکا برای خرید جنگنده اف-15

به گزارش یک رسانه کره ای، سئول در حال مذاکره با شرکت بوئینگ آمریکا برای خرید جنگنده های اف-15 است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یونهاپ با اعلام این مطلب در ادامه افزود : کره جنوبی قصد دارد تعداد بیشتری از جتهای جنگنده اف ‪ ۱۵‬ را به ناوگان هوایی خود اضافه کند.

بر اساس این گزارش، ناوگان هوایی کره‌ جنوبی مجهز به جتهای جنگنده اف ‪ ۱۵‬مدل"اسلم ایگل" است، اما سئول درصدد خرید شمار بیشتری از این هواپیماها از شرکت آمریکایی بوئینگ است.

سرهنگ "مون چائه ووک" سخنگوی نیروی هوایی کره ‌جنوبی با تایید این مطلب گفت : این جنگنده ‌ها با وجود بروز برخی حوادث ، همچنان کارکرد عادی خود را دارند؛آمریکا قصد دارد شرایط این جتهای جنگنده را بهبود بخشد و کره جنوبی نیز درصدد خریدهای بیشتراز این مدل جنگنده هاست.

لازم به ذکر است؛ کره ‌جنوبی درسال ‪ ۲۰۰۲‬میلادی قراردادی با بوئینگ برای خرید ‪ ۴۰‬فروند اف ‪ ۱۵‬امضا کرد که ‪ ۲۷‬فروند آن را تحویل گرفته‌ و به زودی چند فروند دیگر را تحویل خواهد گرفت.

بوئینگ اکنون درحال مذاکره با کره‌ جنوبی درباره قیمت جنگنده‌های اف ‪۱۵‬ است و درصورت توافق طرفین سئول ‪ ۲۰‬فروند دیگر از این هواپیماها را تا سال ‪ ۲۰۱۲‬میلادی تحویل می گیرد .

 

کد خبر 582788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha