پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۵:۴۴

90 درصد عاملان عملیاتهای انتحاری در عراق اتباع خارجی هستند

مسئول بخش ارتباطات نیروهای چند ملیتی در عراق با ارائه گزارشی اعلام کرد که ‪ ۹۰‬درصد عاملان انتحاری درعراق، غیر عراقی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دریادار"گرک اسمیت" در جمع خبرنگاران دربغداد همچنین افزود که ‪ ۵۰‬درصد اتباع کشورهای عربی که برای پیوستن به القاعده به عراق وارد می‌شوند در عملیات انتحاری به کار گرفته می ‌شوند.

اسمیت در ادامه اعلام کرد : نیروهای مشترک عراقی و آمریکایی اخیرا ‪ ۳۵‬تروریست از تشکیلات القاعده را درمناطق دیاله، موصل، جنوب بغداد، سامرا و بیجی به قتل رسانده یا دستگیر کرده اند ؛ دربین دستگیرشدگان ‪ ۱۴‬نفرهستند که برای انتقال تروریستها به داخل عراق تسهیلات فراهم می ‌کردند.

این فرمانده ‌ارشد نظامی آمریکایی همچنین تصریح کرد که نیروهای ارتش عراق اخیرا در موصل دو رهبر برجسته از تشکیلات مسلح "جیش اسلامی" دستگیر کردند و دربازپرسی های انجام شده از آنها، مشخص شد که از اعضای سابق حزب بعث بوده و با القاعده ارتباط داشته اند.

اسمیت ازشروع عملیات نظامی مشترک "چکش آهنین" در چهار استان دیاله، نینوا، صلاح‌ الدین و کرکوک خبر داد و گفت : سه تیپ از ارتش عراق و دو تیپ از ارتش آمریکا در این عملیات که از اواسط هفته جاری آغاز شده شرکت دارند.

وی هدف این عملیات نظامی را سرکوب و پایان بخشیدن به فعالیت تروریستی القاعده و بهبود فضای آشتی ملی در این استانها ذکر کرد.

وی ادمه داد که اکنون ‪ ۶۲‬هزار شهروند عراقی با نیروهای عراقی و آمریکایی در ارائه اطلاعات درباره تروریستها و مخفیگاه‌ های اسلحه همکاری می ‌کنند.

این فرمانده نظامی آمریکایی همچنین افزود که ‪ ۷۰‬هزار شهروند عراقی نیز در قالب نیروهای مردمی معروف به"شوراهای بیداری" برضد تروریستها می ‌جنگند.

اسمیت اضافه کرد که نیروهای آمریکایی به برخی از اعضای این شوراهای بیداری در مقابل خدماتی که ارائه می ‌کنند حقوق ماهیانه پرداخت می‌ کنند.

کد خبر 582807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha