به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، قهرمان رشید ظهر امروز در جلسه ستاد هفته کتاب خراسان رضوی در استانداری افزود: اوضاع نشر کتاب و کتابخوانی در استان با شرایط حساسی مواجه است به ویژه در این استان که مهد فرهنگ و تمدن اسلامی و کانون نشر و گسترش کتب مذهبی است.
وی با بیان این که ساماندهی کتب به لحاظ کمی و کیفی نیازمند یک برنامه ریزی همه جانبه است، عنوان کرد: مجموعه دستگاه های فرهنگی در این زمینه باید نهایت تلاش خود را در احیا فرهنگ کتابخوانی در میان اقشار مختلف به کار گیرند.
رشید با تاکید بر توجه بیشتر به مدارس، مساجد و کانون های فرهنگی و پرورشی یادآور شد: گسترش فرهنگ کتابخوانی باید به یک نهضت همه گیر مبدل شود.
وی ادامه داد: در این مورد تنها نباید به یک قشر خاص توجه کرد بلکه این فرهنگ باید در بین همه اقشار جامعه نهادینه شود اما ممکن است در این میان برخی از افراد همچون قشر دانش آموز و دانشجو از اهمیت بالاتری برخوردار باشند.
این مسئول با اشاره به برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در استان خراسان رضوی، تاکید کرد: تمام تلاش ما بر این است که با برگزاری نمایشگاه ها، نشست های تخصصی و همایش های عمومی، این فرهنگ را در میان مردم تعمیق بخشیم و اگر این مهم با حساسیت و دقت بالاصورت پذیرد به طور قطع نتایج مثبت و موثری را به همراه خواهد داشت.
وی در پایان خواستار استمرار این دست برنامه ها در احیا فرهنگ کتاب و کتابخوانی در همه ایام سال شد.
نظر شما