پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۰

دبیر علمی فرهنگی نخستین کنگره بین المللی دیپلماسی ملل مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت‌های علمی و هنری برای گسترش دیپلماسی ملل

استفاده از ظرفیت‌های علمی و هنری برای گسترش دیپلماسی ملل

اصفهان - دبیر علمی فرهنگی نخستین کنگره بین المللی دیپلماسی ملل گفت: برای گسترش دیپلماسی ملل باید از تمام ظرفیت کشورها اعم از علمی، هنری و فرهنگی استفاده و دیپلماسی عمومی را شکل داد.

سید امیر مسعود شهرام نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کنگره بین المللی دیپلماسی ملل با همکاری تشکل‌های دانشجویی و اتحادیه انجمن‌های علوم سیاسی کشور امروز و فردا در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: پیشتر نقش مکان‌های علمی و آکادمیک در برگزاری چنین کنگره‌های کمرنگ‌تر بود و این در حالی که امروزه برای شکل دهی دیپلماسی عمومی شاهد ورود جدی مراکز علمی و. دانشگاهی و اساتید علوم سیاسی، رؤسای دانشگاه‌ها و دانشجویان هستیم و از ظرفیت دانشجویان خارجی و سفرا در جهت تقویت تعاملات علمی بهره گرفته شده است.

دبیر علمی فرهنگی نخستین کنگره بین المللی دیپلماسی ملل افزود: تاکنون روابط بین المللی بر مبنای روابط سیاسی بوده است درصورتی که با مراودات علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی نیز می‌توان انواع دیپلماسی عمومی و روابط بین المللی را شکل داد.

وی گفت: استان‌ها و شهرهای ایران هر یک ظرفیت‌های خاص خود را دارد و می‌توان از این ظرفیت‌ها و همچنین جاذبه‌های گردشگری، اقتصاد و صنعت برای دیپلماسی عمومی بهره برد.

شهرام نیا ادامه داد: مراکز آکادمیک و آموزش عالی بالاترین مساحت را در کشور دارد و از این ظرفیت نیز می‌توان در جهت دیپلماسی علمی و فرهنگی بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف نمی‌توان طی دو روز برگزاری کنگره به گسترش دیپلماسی ملل دست یافت بلکه با استمرار آن ممکن خواهد بود.

شهرام نیا بیان داشت: در این کنگره دو روزه شاهد حضور دیپلمات‌ها و سفرای کشورهای اتریش، لهستان، کرواسی، مالزی، تاجیکستان، رومانی، روسیه، کره جنوبی، بولیوی، ونزوئلا، فیلیپین، فنلاند هستیم.

کد خبر 5831539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha