پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آبان ۱۳۸۶، ۱۵:۰۰

امام جمعه زنجان:

مقاومت در برابر خواسته های غرب ملت ایران را به عظمت در جهان رسانده است

زنجان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام تقی واعظی گفت:ایستادگی و مقاومت در برابرخواسته های نامشروع دنیای غرب، امروز ملت ایران را به ملتی بزرگ و مقتدر در جهان تبدیل کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر زنجان با اشاره به این که کشور ایران همواره طی 28 سال گذشته با تهدیدات داخلی و خارجی زیادی مواجه بوده است، اظهار داشت: ملت ایران توانسته با تاکید بر داشته های خود و گوش سپردن به فرامین رهبری در مسیر توسعه و اقتدار، گام های جدی بردارد.

وی اساس و ریشه اصلی اقتدار و عزت ایران اسلامی در عصر کنونی را بهره گیری از آیات قرآنی ورهنمودهای بزرگان دین در خصوص تسلیم نشدن در برابر کفر عنوان کرد و با یادآوری این که اسلام دین آزادگی و استقامت در برابر کفر است ادامه داد: آنچه که امروز دنیای غرب با آن مواجه است برخلاف اندیشه ها و خوی استکباری آنان است و باید در این زمینه تجدید نظر کنند.

واعظی خاطرنشان کرد:هشت سال دفاع مقدس و تحریم های غرب علیه ایران، بهترین فرصت برای ملت ایران برای پی بردن به توانمندی های خوشان بود و توانستند با تکیه بر داشته های خود به مرحله ای از اقتدار برسند که غرب از آن وحشت دارد.

امام جمعه زنجان در عین حال با تاکید بر این که ملت ایران همواره کوشیده در فضای آرام مسالمت آمیز با همه دولت های مشروع جهان رابطه حسنه داشته باشد، بیان داشت: وجهه استعمار ستیزی ملت ایران، فرصت ادامه چپاولگری را از دولت های استعماری گرفته و این امر در تضاد با خواسته های نامشروع برخی دولت های غربی و سران کاخ سفید است.

حجت الاسلام واعظی در ادامه با اشاره به آغاز دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهوری گفت: دولت نهم دولتی برآمده از بطن جامعه است و با اقدمات ارزنده ای که صورت داده توانسته بسیاری از مشکلات گذشته را برطرف نماید .

وی با تشکر از سخنان دکتر احمدی نژاد در خصوص قشر روحانیت افزود: روحانیت همواره حامی دولت نهم بوده و با شناختی که از این دولت ورئیس آن دارد به حمایت قاطع خود از آن ادامه خواهد داد.

امام جمعه زنجان همچنین با اشاره به سالرزو ولادت حضرت امام رضا(ع) گفت: ایران اسلامی با همه داشته هایش در پناه امام رضا (ع) قرار دارد و هیچ نگرانی نسبت به آینده ایران وجود ندارد و در پناه حرم رضوی، ایران اسلامی همواره مسیر عزت و اقتدار را طی خواهد کرد.

کد خبر 583154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha