به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای این پیام آمده است: "هنر یک شیوه بیان است. یک شیوه ادا کردن است. منتها این شیوه بیان از هر تبیین دیگر، درستتر، دقیقتر، نافذتر و ماندگارتر است. زیبایی جلوه حق است و هنرمندان با هنر خویش حجاب از این جلوه برمیگیرند. بنابراین، هنری اصالت دارد و ماندگار است که رو به سوی کانون نورانی هستی آن حقیقت ازلی و ابدی داشته باشد."
در قسمتی دیگر از این پیام میخوانیم: "هنر نمایش با پشتوانه سرشار فرهنگ اسلامی کشورمان و با ویژگی حقپرستی و باطلستیزی، خضوع هنرمندانه بر آستان باریتعالی است. اگر هنر تئاتر پیامآور تعالی بشری و بیانگر انسان کامل و صحنه نمایش حقیقتطلبی و عدالتگستری باشد، میتوان آن را ابرپدیده خودورزی و زیباییشناسی انسان دانست. تئاتر میتواند در مسیر توسعه فرهنگ اسلامی ایرانی و در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، تأثیر مستقیمی بر اصول اخلاقی، مذهبی و اجتماعی بگذارد."
دکتر احمدینژاد عملکرد جشنواره تئاتر رضوی را با تکیه بر آرمانهای بلند انقلاب اسلامی در گسترش فرهنگ مهرورزی ضروری عنوان کرده که میتواند با وام گرفتن از فرهنگ رضوی و با تمرکز بر سیره و تفکرات حضرت امام رضا (ع) به وظیفه تاریخی خود در سیراب ساختن روح و روان آدمی از زلال عشق و معرفت و چشمهسار عدالت، عمل کند.
وی در پایان خاطرنشان ساخته است: "بیگمان این رویکرد ارزشی به میمنت و به لطف وجود معنوی و آسمانی ثامنالائمه زمینهساز تبیین و تعریفی نوین از تئاتر ایران در جایگاه راستین و حقیقی خود خواهد شد. منزلت و اعتلا این هنر والا به دست آفرینشگران فرهیخته و متعهد و مخاطبان هوشمند آن رقم میخورد."
رئیس جمهور در پایان پیام خود به جشنواره تئاتر رضوی مراتب قدردانی خویش را از هنرمندان متعهد و دستاندرکاران این جشنواره مبارک اعلام داشته و اظهار امیدواری کرده جشنواره تئاتر رضوی با سعی و تلاش هر چه بیشتر آغازگر حرکتی نوین در عرصه تئاتر دینی باشد و زمینه را برای عرضه بینالمللی معارف عمیق ایمانی از طریق هنر تئاتر فراهم آورد.
نظر شما