پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۵۰

کامیون داران کرجی با بخش دولتی همکاری می کنند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اتحادیه کامیون داران شهرستان کرج گفت: به دلیل عدم وجود امکانات دولتی کافی در شهرستان در مقابله با بحران ها و حوادث احتمالی، اتحادیه کامیون داران کرجی آماده همکاری با بخش دولتی است.

ناصر کاویانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در حال حاضر شهرستان کرج دارای پنج هزار دستگاه کامیون است و خودروهای سوخت رسانی، جرثقیل، ماشین های امداد، کلیه ماشین های راهسازی و... در دست بخش خصوصی قرار دارد.

وی افزود: گرچه برنامه ریزی یکی از ابعاد مهم مقابله با حوادث احتمالی در بحرانهاست اما لازمه اجرای برنامه ها وجود امکانات کافی است که این امکانات در دست بخش خصوصی است و مدیران ادارات باید برای استفاده بهینه از این پتانسیل موجود در شهرستان برنامه ریزی کنند.

کاویانی خاطرنشان کرد: اتحادیه کامیون داران این شهرستان پیش از این نیز در مناسبتهای مختلف با بخش دولتی همکاری کرده است به نحوی که در عید نوروز 15 دستگاه کامیون به طور شبانه روزی آماده همکاری با بخش دولتی بودند.

این مسئول یادآور شد: استفاده از توانمندی های بخش خصوصی در بسیاری از موارد در حدی مفید است که با تلاش چندین ساله در بخش دولتی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و لازمه استفاده از این توانمندی برنامه ریزی مدیریت شهری است.

کد خبر 583502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha