فرماندار رشت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ظرفیت های خوبی همچون کشاورزی و گردشگری، صنعتی و خدماتی در مناطق روستایی استان وجود دارد که سرمایه گذاری، تحول و توسعه روستای را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: شناسایی توانمندی ها، پتانسیل ها و مزیت های خوب سرمایه گذاری و اطلاع رسانی مناسب تحقق شکوفایی اقتصاد و توسعه روستایی را فراهم می کند.
پروازان با اشاره به این که، توسعه روستایی یکی از اهداف اساسی سیاست گذاری کلان در کشور است، خاطرنشان کرد: مدیریت روستاها به شوراها و دهیاری ها سپرده شده و مدیریت روستایی در فرآیند توسعه روستایی یکپارچه و پایدار نقش اساسی دارد.
وی بیان داشت: تشکیل شوراهای اسلامی در نواحی روستایی اقدامی بسیار موثر در فرآیند مشارکت مردم در سرنوشت خویش بوده و از طرفی موجب ترمیم خلاء مدیریتی که در چند دهه اخیر روستاییان با آن مواجه بودند، شده است.
فرماندار رشت عنوان کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یک نهاد قانون گذاری در مقیاس کوچک و محلی می توانند کمبودهای موجود در روستاها را به خوبی شناخته و نسبت به آن موارد برنامه ریزی کنند.
وی یادآور شد: شوراها، محور اتحاد و انسجام در حوزه کاری خود بوده و باید فرهنگ همکاری را بین روستاییان گسترش دهند.
پروازان ادامه داد: با توجه به ابعاد پایداری روستایی و نقش محوری انسان در این فرآیند همکاری و تعامل بین مردم و شورا و دهیاری ضروری و تعامل مردم با شورا و دهیاری از اصول کلیدی است.
نظر شما