۱۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۴۳

مغز تنها از دو هزار سال قبل ریاضی را درک می کند

مغز تنها از دو هزار سال قبل ریاضی را درک می کند

گروهی از دانشمندان آلمانی در بررسی های خود نشان دادند که مغز انسان تنها از دو هزار سال پیش توانسته است سمبل های ریاضی را درک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان لابراتوار ادراک اولیه نورونی دانشگاه "توبیگن" که نتایج تحقیقات خود را در مقاله ای با عنوان "تداعی معنایی از طریق مقولات نشانه ای و عددی در کورتکس جلوپیشانی" در نسخه آنلاین مجله  Plos Biology منتشر کرده اند، نشان دادند که پردازش اطلاعات ریاضی تنها از دو هزار سال پیش در مغز انسان امکانپذیر شده است.

به گفته این محققان، مغز برای یادگیری و شکل دادن اطلاعات عددی نیازمند یک مرکز پردازشی در بخشی از حافظه معنایی است که به بررسی نشانه ها و سمبل ها می پردازد.

در بخش حافظه معنایی همراه با نمادهای ذهنی، در طولانی مدت آگاهی های مربوط به واژگان، مفاهیم و سمبل ها نیز پردازش می شوند.

این نوع حافظه در کورتکس جلوپیشانی مغز واقع شده است.

اعداد عربی یکی از رایج ترین نمادهای دنیا هستند که می توانند به عنوان یک مرحله بنیادی برای توسعه ریاضی مورد بررسی قرار گیرند.

براساس دانسته های امروز، در حدود 400 قبل از میلاد راهبان بودایی در هند این اعداد را تفسیر کردند.

این دانشمندان در بررسی های کشف کردند که مغز انسان در این نقطه تکامل خود، فضای بررسی این اعداد را شکل داد و توانست اعداد عربی را درک کند.

از دیدگاه تکاملی دو هزار سال برابر با یک چشم برهم زدن است. چراکه مغز برای سازگاری با ریاضی در این مدت کوتاه توانسته است بخش هایی از نورون ها و گیرنده های بینایی را برای نشان دادن اعداد و ریاضی بازسازی کند.

کد خبر 583693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha