پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۹:۰۶

مسابقه کتابخوانی سفیران نور برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: همزمان با اجلاسیه بزرگ کنگره سرداران شهید و 23 هزار شهید استانهای خراسان، مسابقه بزرگ کتابخوانی با عنوان سفیران نور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد کاظم دبیری، عصر امروز در جمع خبرنگاران افزود: این مسابقه با موضوع کتب منتشره کنگره سرداران شهید و شهدای استانهای خراسان در سطح کشور برگزار می شود.

سرپرست اداره امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی افزود: این مسابقه به صورت پست جواب قبول با  ارائه برداشت و درسها و بازگویی مهمترین بخش های کتب توسط هر شرکت کننده صورت می گیرد و کلیه دانش آموزان، دانشجویان، طلاب و عامه مردم می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

دبیری اظهار داشت: کتابهای منبع این مسابقه در کتابخانه های عمومی، مدارس، مساجد و دانشگاه ها و .... توزیع می شود.

وی مهلت شرکت در این مسابقه را 15 آذر ماه عنوان کرد و گفت: 213 نفر برگزیده این مسابقه به قید قرعه در اختتامیه سفیران نور در دی ماه تقدیر می شود.

کد خبر 583809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha