پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۱۵

افتخاری در گفتگو با مهر:

دستگاههای فرهنگی تعامل مناسبی با یکدیگر ندارند

دستگاههای فرهنگی تعامل مناسبی با یکدیگر ندارند

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کمبود اعتبار یکی از مشکلات بخش فرهنگ و دلایل مظلومیت این بخش است، تأکید کرد: مسائل دیگری چون عدم تعریف دقیق شرح وظایف دستگاهها، تداخل فعالیت آنها، نداشتن مدیریت واحد در دستگاهها، موازی کاریها و عدم تعامل مناسب از دیگر مشکلات و ضعفهای این عرصه است که باید به درستی بررسی و راهکارهای رفع آنها به کار گرفته شود .

دکتر لاله افتخاری رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در پی تصریحات مقام معظم رهبری به منظور خارج کردن فرهنگ از مظلومیت، کمیسیون فرهنگی چند نشست برگزار کرد که رؤسای نهادها و سازمانهای مختلف و حتی ریاست جمهوری نیز در آن حضور داشتند، اظهار داشت: طی این نشستها مباحث بسیار خوبی مطرح شد و مسئله بودجه و کمبود آن نیز در این نشستها مورد بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: طی این جلسات بحث کمبود بودجه فرهنگی مطرح شد که پاسخگوی نیازهای جامعه نیست، البته راهکارهای دیگری به جز بودجه نیز برای رفع این مظلومیت عنوان شد که یکی از آن مسائل افزایش بودجه بود . مسائل دیگری چون عدم تعریف دقیق شرح وظایف دستگاهها، تداخل فعالیت آنها، نداشتن مدیریت واحد در دستگاهها، موازی کاریها و عدم تعامل مناسب گفته شد که همه دستگاهها وارد سخن شدند و به بررسی وضع موجود پرداختند.

دکتر لاله افتخاری با اشاره به اینکه در این نشستها جای دستگاههای فرهنگی خارج از کشور خالی بود، یادآور شد: قرار است امروز یکشنبه 20 آبان ماه، کمیسیون میزبان دستگاههای فرهنگی شود که خارج از کشور فعالیت می کنند، مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تقریب بین مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت (ع) .

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طی این نشستها قرار شد بودجه بخش فرهنگی کشور به 10 درصد افزایش پیدا کند، افزود: این مصوبه به امضای نمایندگان رسید و در صحن علنی نیز از طرف نمایندگان قرائت شد و دیر یا زود هم باید به دست ریاست جمهوری برسد . قرار است روز سه شنبه 22 آبان ماه جلسه ای برگزار شود و نحوه مدیریت بودجه، برنامه ریزی امسال و چگونگی مصرف آن مطرح گردد.

وی با بیان اینکه هر یک از دستگاههای فرهنگی شرح وظایفی دارند و بر اساس برنامه ها، ضرورتها و شرایطی که پیش رو دارند، بودجه به آنها تخصیص داده می شود، گفت: طی سالهای گذشته اقداماتی انجام شده بود مانند مهندسی فرهنگی در شورای فرهنگی کشور، اما به صورت جدی انجام نشد. از این رو بازنگری در عرصه فعالیتهای فرهنگی باید با نگاه جدی تری انجام گیرد و با حاکم شدن نگاه قرآنی در کشور افراد آشنا به فرهنگ دین فعالیتهای فرهنگی را به عهده گیرند. 

کد خبر 584012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha