پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ تیر ۱۴۰۲، ۲۱:۰۴

به منظور جذب سرمایه‌گذاران ترک و ایرانیان ساکن ترکیه؛

پیش همایش رویداد سرمایه‌گذاری تبریز۲۰۲۳ در استانبول برگزار می‌شود

پیش همایش رویداد سرمایه‌گذاری تبریز۲۰۲۳ در استانبول برگزار می‌شود

تبریز- شهردار تبریز از برگزاری پیش همایشی در استانبول به منظور شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران ترک و ایرانیان ساکن در ترکیه در قالب همایش بین المللی سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار امروز در دیدار با محمدحسن حبیب الله زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت خوبی در حوزه شهری ترکیه وجود دارد که راحت‌ترین مسیر برای مراودات اقتصادی با ترکیه است.

هوشیار از شهرداری‌ها به عنوان راحت‌ترین مسیر برای مراودات اقتصادی با ترکیه یاد کرد و افزود: می‌توانیم در حوزه‌های مختلف چند شهر بزرگ کشور را در ترکیه فعال کنیم چرا گه آنها نیز علاقمند به این ارتباط دارند و تنها نیازمند تسهیل‌گری سفارت در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ خواستار حمایت و همراهی هر چه بیشتر ترکیه جهت برپایی این همایش به عنوان فرصتی حائز اهمیت برای تبریز یاد کرد.

شهردار تبریز تصریح کرد: سرمایه‌گذاران ترکیه علاقه زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران به خصوص در حوزه‌های شهری دارند. این همایش سرمایه‌گذاری می‌تواند گشایشی در کل کشور ایجاد کند.

هوشیار با بیان اینکه تبریز به نوعی قطب معنوی شمال‌غرب است، گفت: متأسفانه بنا به دلایلی نتوانسته‌ایم از این فرصت استفاده کنیم. به عنوان مثال می‌توانیم برای دیدارهای تیم فوتبال تراکتور گردشگران خارجی بسیاری جذب کنیم که این نمونه‌ای از درآمد خالص است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مجوز واردات یک هزار دستگاه اتوبوس از دولت اخذ شده است. در حال حاضر حوزه حمل و نقل تبدیل به یک فاجعه شده است چرا که تولید کننده داخلی توان تولید ندارد و واردات نیز با مشکلاتی مواجه است.

شهردار تبریز یادآور شد: مقرر شده بانک شهر خرید اتوبوس را به صورت ارزی انجام داده و در قالب تسهیلات به شهرداری دهد تا مشکل دولت و شهرداری حل می‌شود. این اقدام به صورت پایلوت در تبریز انجام می‌گیرد که نزدیک ترین محل برای این موضوع کشور ترکیه است.

کد خبر 5840346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۳:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۸
      1 0
      خبر خیلی خوبیه انشاالله که تبریز بشه شهر جایگزین وان ،مردم بجای اینکه برا خرید برن وان ،برا خرید وارد تبریز بشن یعنی بازی برد برد هست اینطوری تولیدات شهرمون هم به فروش میرسه و بازار رقابت به وجود میاد ،لطفا به ظاهر شهر برسین و این گداهای سر چهارراه ها و دستفروش های پهن در زمین رو سامان بدین