پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ بهمن ۱۳۸۲، ۱۱:۰۴

تا پايان برنامه چهارم

ارتباط چند رسانه اي براي شهرهاي بالاي 50 هزار نفر فراهم مي شود

ارتباط چند رسانه اي براي شهرهاي بالاي 50 هزار نفر فراهم مي شود

ضريب نفوذ ارتباطات ثابت تا پايان برنامه چهارم به حداقل 50 درصد، سيار 35درصد و اينترنت با 30 درصد مي رسد و ارتباط پرظرفيت و چند رسانه اي نيز براي شهرهاي بالاي پنجاه هزار نفر فراهم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، براي رفع انحصار و ايجاد رقابت به منظور ايجاد شبكه ها و ارايه خدمات ارتباطي (پستي و مخابراتي) و فناوري اطلاعات، توسط بخش هاي تعاوني و خصوصي به صورت مستقل و موازي با بخش دولتي ( به استثناي ايجاد شبكه زير ساخت و مرسولات پستي تا 250 گرم)، در مقابل اخذ حق امتياز و حق فركانس اقدام مي شود.
دولت موظف است تا پايان برنامه چهارم توسعه به منظور برقراري تسهيلات لازم براي دسترسي به ارتباطات گسترده با كيفيت و تمهيد و گسترش فرصتهاي نوين خدمات و رشد، برايآحاد جامعه و خانوارها، موسسات و شركتها، شبكه اي شدن قلمروها، برپايي و تقويت اقتصاد شبكه اي زمينه ارتقاي ضريب نفوذ ارتباطات ثابت حداقل تا 50 درصد ، سيار 35درصد و اينترنت كشور تا 30 درصد و نيز ايجاد ارتباط پرظرفيت و چند رسانه اي حداقل در شهرهاي بالاي پنجاه هزار نفر و افزايش ظرفيت خدمات پستي به 20 مرسوله بر نفر را فراهم كند.
تامين و تضمين ارايه خدمات پايه ارتباطي و فناوري اطلاعات در سراسر كشور و تامين هزينه و تضمين ارايه خدمات پايه ارتباطي و فناوري اطلاعات در نقاط محروم و روستايي و بهبود توسعه زير ساختهاي ارتباطي و فناوري اطلاعات از محل دريافت حق امتياز واگذاري مجوز ايجاد شبكه و فعاليت به بخشهاي تعاوني و خصوصي و ساير منابع از ديگر اهداف برنامه چهارم محسوب مي شود.
همچنين در سال نخست اجراي برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي لايحه " قانون جامع ارتباطات" تهيه خواهد شد.

کد خبر 58406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha