پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۹:۱۱

احمدی نسب در گفتگو با مهر:

تکمیل زیر ساختهای شبکه ریلی اقتصاد کشور را متحول کند

تکمیل زیر ساختهای شبکه ریلی اقتصاد کشور را متحول کند

خبرگزاری مهر - گروه استانها: معاون بازرگانی شرکت حمل و نقل ریلی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: تنها سه درصد حمل کالا از بنادر کشور از طریق حمل و نقل ریلی صورت می گیرد و زیر ساخت حمل و نقل ریلی کشور در اکثر شاخص ها کامل نیست.

سعید احمدی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری در توضیح بیشتر موضوع مذکور افزود: این مسئله به این دلیل است که 97 درصد کالاهای کشور از طریق جاده به اقصی نقاط کشور ترانزیت می شود.

این مسئول عنوان کرد: در صورت تکمیل زیرساختهای شبکه ریلی کشور تحولی در اقتصاد کشور ایجاد می شود که اثر آن در خاورمیانه نیز مشهود خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: عواملی چون افزایش مصرف سوخت و تلفات جاده ای به دلیل حمل و نقل جاده ای روبه فزونی است.

معاون بازرگانی شرکت حمل و نقل ریلی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه این شرکت جهت تکمیل و تسهیل سیستم دریایی و ریلی در کشور تشکیل شده است تصریح کرد: وظیفه این شرکت جابجایی کالا و کانتینر با استفاده از ریل است.

احمدی نسب با بیان اینکه 454 واگن حمل کانتینر و کالا توسط شش شرکت حمل و نقل ریلی در ایران جابجا می شود، یادآور شد: 49 درصد سهام شرکت متعلق به راه آهن و 51 درصد متعلق به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تاکید بر این مهم که حمل و نقل ریلی در دنیا عهده دار اصلی حمل و نقل در کشورهاست سهم حمل و نقل ریلی در حمل کالاهای ایرانی را بسیار ناجیز دانست.

به گفته وی شرکت های حمل و نقل دریایی در دنیا حمل و نقل کالاهای کشتی را به صورت ریلی انجام می دهند.

احمدی نسب در پایان آمادگی شرکت های حمل و نقل ریلی را برای احداث جاده در دریا و کمک به ترانزیت کالا به کشورهای منطقه اعلام کرد

کد خبر 584454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha