پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۹:۵۳

اوضاع نابسامان جهان عرب در نشست چهارجانبه قاهره بررسی شد

روسای جمهوری مصر، عراق، یمن و سودان روز یکشنبه در قاهره در نشستی چهارجانبه درباره تحولات مهم جهان عرب به ویژه کنفرانس آناپولیس و اوضاع عراق با یکدیگر رایزنی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الاهرام مصر، حسنی مبارک، عمر البشیر، جلال طالبانی وعلی عبدالله صالح روزگذشته در قاهره نشستی چهارجانبه برگزار کردند.

"سلیمان عواد" سخنگوی حسنی مبارک درباره این نشست گفت: روسای جمهوری مصر، سودان، عراق و یمن روزگذشته دراین نشست چهارجانبه عربی درباره مهمترین مسائل و مشکلات جهان عرب به ویِژه اوضاع عراق، دارفور و کنفرانس آناپولیس رایزنی کردند.

مبارک دراین نشست با تکراردیدگاه های پیشین خود درباره عراق، بر ضرورت توقف خونریزی ها و بازگردانده شدن حاکمیت عراق به آن، به دوراز آنچه طایفه گری خواند، تاکید کرد.

سخنگوی ریاست جمهوری مصر درباره کنفرانس آناپولیس گفت: نمی توان از دیدگاه عربی درباره این کنفرانس صحبت کرد.

وی درادامه تصریح کرد: نقشه راه چارچوب زمانی خود را پشت سرگذرانده است و این نقشه می تواند یکی از موضوعات مورد بحث در نشست آناپولیس باشد و اما نباید تنها محور مورد گفتگو دراین نشست قرارگیرد.

درحالی این نشست چهارجانبه برگزار شد که عبدالله بن عبدالعزیز شاه عربستان نیز که در روزهای اخیر بعد از سفر دوره ای خود به کشورهای اروپایی و آسیایی وارد مصر شده بود، با حسنی مبارک درباره تحولات جهان عرب بحث و تبادل نظر کرد.

همچنین قراراست امروز رئیس جمهوری مصر با ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که روزگذشته سفر خود را به مصر آغاز کرده است، دیدار کند.

به گفته منابع فلسطینی، ابومازن دراین سفر حسنی مبارک را از نتایج دیدار کاندولیزا رایس وزیرامورخارجه آمریکا از رام الله مطلع خواهد کرد.

ابومازن قرار است با خاویرسولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که وی نیزروزگذشته وارد قاهره شد،دیدارکند.

کد خبر 584667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha