پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۱۹:۳۹

کاشانی در بازگشت به پرسپولیس:

می مانم و با قاطعیت به کارم ادامه می دهم

می مانم و با قاطعیت به کارم ادامه می دهم

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به جمیع جهات و با در نظر گرفتن نظرات کارشناسان و نیز نظر رئیس محترم سازمان تربیت بدنی تصمیم گرفتم کماکان به خدمت در پرسپولیس ادامه دهم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حبیب کاشانی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به شرایطی که وجود داشت، تصمیم به کناره‌گیری گرفتم و این کناره‌گیری را در مجموع به نفع باشگاه می‌دانستم.

وی در ادامه افزود: البته با اتفاقاتی که طی چند روز اخیر رخ داد و براساس نظرات کارشناسان محترم ورزشی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین پس از استماع نظرات رئیس سازمان تربیت بدنی و اعضای محترم هیئت مدیره و نیز نظرات اصحاب محترم رسانه و پیشکسوتان در تصمیم خود تجدید نظر کردم و با جدیت و قاطعیت بیشتری به خدمت در باشگاه پرسپولیس ادامه خواهم داد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به جلساتی که طی دو روز گذشته با کارشناسان داشته است، تصریح کرد: نظر دوستان و کارشناسان محترم این بود که کناره‌گیری من در شرایط کنونی به سود باشگاه نخواهد بود و مجموعه تیم لطمه خواهد خورد.

وی اضافه کرد: جا دارد از همین جا از تمامی دوستان و عزیزانی که پیگیر این مسئله بودند، به ویژه هواداران خونگرم و میلیونی پرسپولیس که محبت آنها همیشه شامل حال بنده و باشگاه بوده است، تشکر کنم و از اینکه ممکن است به هر نحوی موجبات ناراحتی این عزیزان را فراهم آورده باشم، عذرخواهی می‌کنم.

نتایج جلسات اخیر بازیکنان با کادر فنی و نیز جلسه عصر امروز کادر فنی و عوامل اجرایی باشگاه و نیز نظرات کارشناسان از عوامل مهم در تجدید نظر مدیر عامل باشگاه پرسپولیس بوده است.

کد خبر 585194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha