به گزارش خبرنگار مهر ، ماه ها بود که کمیته داوران توسط حمید اسدالهی به عنوان سرپرست اداره می شد که سرانجام صبح امروز روابط عمومی فدراسیون اعلام کرد سیروس رضایی، یکی از داوران بین المللی کشورمان برای یک سال به عنوان رئیس این کمتیه منصوب شده است.
در حکم سیروس رضایی آمده است:
نظر به سوابق طولانی و ارزشمند جنابعالی در امر داوری و تعهد و توانمندی در امر مدیریت از تاریخ 20/8/86 به مدت یک سال به عنوان رئیس کمیته داوران فدراسیون منصوب می شوید. از آنجا که امر داوری تاثیرگذارترین موضوع در گزینش زبدگان و قهرمانان و نهایتا" کسب افتخار در میدان های جهانی و آسیایی هست ، انتظار می رود با نهایت تلاش ،دلسوزی و پیگیری در انجام این ماموریت مهم ، تاثیرگذار اقدام نمایید. موفقیت روز افزون شما را از خداوند متعال مسئلت داریم.
قابل ذکر است که سیروس رضایی عضو سابق تیم ملی بوده و بخوبی با مسائل و مشکلات داوری در تکواندو ایران آشناست و امید می رود با آمدن او معضلات داوری از بین برود.
نظر شما