به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور بعدازظهر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات روستاهای قائمشهر افزود: مدیران استان همه مسائل و چالشها و انتظارات مردم را احساس میکنند و در ۱۳ سفر شهرستانی گذشته چالش و نیازمندی حدود ۸۵۰ روستای مازندران از نزدیک بررسی و چالشهای مردم این روستاها در حال حل و فصل است.
وی با بیان اینکه تفاوتی بین روستاهای استان مازندران وجود ندارد، گفت: با توزیع مناسب و عادلانه بودجه شهرستانی، عقب ماندگیهای روستای محروم را جبران میکنیم.
استاندار مازندران بیان داشت: اکنون با دستور رئیس جمهور نظارت و بررسی در بودجه شهرداریهای مازندران دوچندان شده است، چراکه با تدبیر دولت اختیارات بودجه دولتی شهرداریها به عهده شورای برنامه ریزی استان قرار گرفته است و همه مسائل را به درستی رصد میکنیم.
حسینی پور، ادامه داد: حل مسائل اساسی مردم در اولویت سفر شهرستانی مدیران اجرایی است و قائمشهر یکی از شهرستانهای مازندران است که بیشترین نرخ بیکاری را دارد.
استاندار مازندران گفت: نساجی مازندران را در قائمشهر باید احیا کنیم و دولت سیزدهم نیز حامی جدی این واحد تولیدی است تا برند مازندران در این شهرستان دوباره رونق بگیرد.
وی منطقه کوهساران شهرستان قائمشهر را برای گردشگری مذهبی و تولید نیشکر قرمز ویژه توصیف کرد و گفت: جوانان برای تولید ثروت منطقه باید بیایند و این مستلزم توسعه زیر ساختهای منطقه است.
استاندار مازندران با بیان اینکه محصولات کشاورزی منطقه باید به درستی و با استاندارد تولید و بسته بندی شود، گفت: گردشگران برای محصولات محلی هزینه میکنند که این امر سبب رونق اقتصادی و اشتغال منطقه میشود.
وی تصریح کرد: مردم باید پای کار و تولید بیایند و دولت سیزدهم با توسعه زیر ساختها، زمینه کارآفرینی را به وجود آورده است.
حسینی پور گفت: متأسفانه برخی دولتها در گذشته موانع و مشکلات اداری زیادی را برای مردم ایجاد کردند و مسؤولان اجرایی در گذشته عامل عقب افتادگی و بی رونقی اقتصاد مناطق مختلف مازندران بودند.
وی ادامه داد: دهستان کوهساران منطقه ویژه گردشگری مازندران است که با هدف گذاری تا پنج سال آینده باید شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی باشیم.
وی اضافه کرد: روستاهای مازندران از ظرفیت بالای تولیدات کشاورزی و گردشگری برخوردار است دارد که باید احیا شوند.
تولیدات کشاورزی صنعتی شود
حسینی پور اضافه کرد: تولیدات کشاورزی مازندران در روستاها باید صنعتی شود و این مناطق ظرفیتی بی نظیر برای توسعه، رونق اقتصادی و اشتغال است.
استاندار مازندران گفت: دولت سیزدهم همه زیر ساختهای روستاهای استان را توسعه میدهد و همزمان با فعالیت دولت سیزدهم تاکنون حدود ۴۵۰ کیلومتر آسفالت روستایی مازندران انجام شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: رعایت معماری در ساخت و سازهای روستاهای گردشگری مازندران باید دقت و توجه ویژه شود.
وی با تاکید بر اینکه برای توسعه باید شرکت تعاونی روستایی تشکیل شود، گفت: روستاییان مازندران با مشارکت در فعالیتهای اقتصادی از طریق تشکیل شرکتهای تعاونی تولیدات محصولات کشاورزی صادرات محور میتوانند درآمد زایی دوچندانی داشته باشند.
این مقام مسئول تصریح کرد: جهاد کشاورزی مازندران نیز در تولیدات محصولات کشاورزی صادرات محور حمایت تسهیلات بانکی مناسبی انجام میدهد و توجه به ساخت مسکن روستایی با تسهیلات بنیاد مسکن نیز ضروری است.
در این نشست ۱۷ مصوبه توجه به توسعه آب، برق و گاز، راه، مسکن هشت روستای بخش کوهساران شهرستان قائمشهر از سوی استاندار مازندران مطرح شد که به طور متوسط دستگاههای اجرایی استان باید تا پایان سال جاری آن را عملیاتی کنند.
همچنین نماینده هشت روستای منطقه کوهساران شهرستان قائمشهر در این نشست گفت: بیکاری جوانان بخش کوهساران شهرستان قائمشهر بسیار جدی است، با توجه به ظرفیت بالای گردشگری، کشت و تولید شکر قرمز منطقه کوهپایهای کوهستان میتواند قطب کشاورزی و گردشگری شود و برای جذب گردشگران نیاز به توسعه و تجهیزات نوین است.
بخش کوهساران شهرستان قائمشهر شامل هشت روستا است که فعالیت اصلی مردم منطقه به دلیل گردشگر پذیری از طریق ارائه خدمات بوم گردی امرار و معاش میکنند. این منطقه با داشتن امامزاده سیدابو صالح ضمن گردشگری مذهبی با کشت حدود ۳۰ هکتار نیشکر قرمز، محصولات کشاورزی را به گردشگران عرضه میکند.
نظر شما