محمدعلی آبادی که با حضور درغرفه خبرگزاری مهر در نمایشگاه مطبوعات با خبرنگاران گروه ورزشی مهر گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت ورزش در کشور اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با برنامه هایی که از قبل تدارک دیده ایم به آرامش خوبی در ورزش رسیده ایم و امیدواریم با ادامه این روند بتوانیم به اهداف از پیش تعیین شده جامعه ورزش دست پیدا کنیم.
علی آبادی درپاسخ به این پرسش که " چرا هنوزهم بحث مخالفت فیفا با حضور شما در انتخابات فدراسیون فوتبال مطرح است"؟ خاطرنشان کرد: فیفا به دنبال مخالفت یا تعلیق فوتبال ایران نیست و ما هم در تلاشیم تا هر چه سریعتر به وضعیت این رشته پرطرفدار سروسامان دهیم.
رئیس سازمان تربیت بدنی ادامه داد: قطعا اعضای کمیته انتقالی همه جوانب را با دقت لازم و کافی زیر نظر دارند و مشکلی در این مورد وجود نخواهد داشت.
محمدعلی آبادی در مورد انتخاب سرمربی تیم فوتبال فوتبال کشورمان گفت: کمیته انتقالی پیگیر این موضوع است و در آینده ای نزدیک نیز این مشکل را حل خواهیم کرد.
نظر شما