به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، بوتو بی نظیر که در شهر لاهور در شرق پاکستان در بازداشت خانگی به سر می برد، تشکیل ائتلافی را با هدف برداشتن حالت فوق العاده در این کشور پیشنهاد کرد و خواستار استعفای پرویز مشرف رئیس جمهوری پاکستان شد که از 10 روز پیش حالت فوق العاده در این کشور برقرار کرده است.
نواز شریف نخست وزیر اسبق پاکستان در واکنش به این پیشنهاد بوتو به شبکه تلویزیونی خصوصی "جیو" پاکستان از خانه اش در عربستان گفت : این امر (پیشنهاد بوتو) تحولی مثبت است و از آن استقبال می کند.
وی درعین حال با حالت تمسخر گفت :10 سال گذشته است درحالی که من خواهان برکناری مشرف هستم. من هیچ گاه دیدگاه خودم را تغییر نداده ام.
برپایه این گزارش، نواز شریف در دوره اخیر از سیاست یک بام و دو هوای بوتو انتقاد کرده بود زیرا وی از چند ماه پیش و قبل از بازگشت به پاکستان با مشرف درباره تقسیم قدرت به عنوان مقدمه ای برای برگزاری انتخابات پارلمانی در نهم ژانویه مذاکره می کرد اما چند روز پیش استراتژی خود را تغییر داد.
وی گفت: احزاب مخالف باید با یکدیگر بنشینند و استراتژی مشترکی را برای تحریم انتخابات - اگر درسایه حالت فوق العاده برگزار شود- مشخص کنند.
نظر شما