پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ آبان ۱۳۸۶، ۹:۴۱

سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود

سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود

چهارمین المپیاد سراسری زبان فارسی و سومین جایزه ادبی فردوسی در روزهای 16 و 17 نوامبر در مسکو برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برگزاری دو دوره المپیاد زبان فارسی در فدراسیون روسیه و همچنین تجربه اولین جایزه ادبی فردوسی در سال1384 (2005) که با استقبال دانشجویان و دانشگاه ها مواجه شد، باعث شد تا رایزنی فرهنگی ایران با همکاری انستیتو کشورهای آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو، مرکز منطقه ای تحقیقات زبان و ادبیات فارسی - مسکو و مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران، اجرای جایزه ادبی فردوسی را در شکلی جدید در دستور کار قرار دهد.  

ترغیب و تشویق دانشجویان فارسی آموز روسیه به آشنایی بیشتر با ادبیات گرانسنگ فارسی، فراگیری این ادبیات و شناسایی و حمایت استعدادهای برتر در این زمینه و جلب توجه دانشگاه ها و مراکز آموزشی و اساتید روسیه به آموزش و گسترش ادبیات فارسی، ترغیب محققان، نویسندگان و مترجمان و ناشران روس به تهیه آثار در زمینه زبان و ادبیات فارسی، شناسایی آثار تهیه و منتشر شده در زمینه زبان و ادبیات فارسی در فدراسیون روسیه از برنامه های این جایزه ادبی اعلام شده است.  

جایزه ادبی فردوسی 25 و 26 آبان ماه در 3 بخش اصلی آزمون ادبی فردوسی، آثار برتر ادبیات فارسی و فعالان برتر ادبیات فارسی برگزار می شود.

کد خبر 586068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha