پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۲

استاندار گیلان:

سرعت بخشی به احداث راه آهن قزوین تا انزلی مهمترین محور کاری مدیریت استان است

رشت - خبرگزاری مهر: روح اله قهرمانی چابک گفت: سرعت بخشی در احداث راه آهن قزوین - رشت - انزلی، مهمترین محور کاری مجموعه مدیریت استان گیلان است.

قهرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، اظهار داشت: این پروژه به خط راه آهن جمهوری آذربایجان و اروپا وصل شده و بزرگترین تحول را به وجود خواهد آورد.

وی عنوان کرد: هم اکنون اعتباراتی که برای راه آهن منظور می شود کافی نبوده، زیرا با 60 و 70 میلیارد تومان در سال نمی توان این پروژه را سریعتر به اتمام رساند.

قهرمانی افزود: اعتبار این پروژه باید به بالای 150، 200 میلیارد تومان برسد و این امر نیز امکان پذیر نیست مگر اینکه از سرمایه گذاری خارجی استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به پروژه آزاد راه رشت - قزوین بیان داشت: باید هرچه سریعتر این پروژه راهبردی استان به بهره برداری برسد زیرا با بهره برداری از این مسیر، انتقال کالا و مسافر به تهران بسیار سریع ترصورت خواهد گرفت.

قهرمانی همچنین با اشاره به اینکه گردشگری نقش موثری در توسعه و رونق استان دارد، عنوان کرد: بحث گردشگری در سند توسعه 20 ساله کشور تاکید شده و گیلان در این زمینه بسیار مستعد است.

وی یادآور شد: در سفر اول ریاست جمهوری، مصوبات و تصمیمات خوبی در خصوص توسعه گردشگری استان گرفته شده و در سفر دوم این تصمیمات تکمیل می شود.

استاندار گیلان، کشاورزی و صنعت را یکی از مباحث مهم استان عنوان کرد و افزود: فرهنگ، سنت ها و آداب و رسوم ما با کشاورزی عجین شده بنابراین به عنوان هویت ما شناخته می شود.

قهرمانی تاکید کرد: کشاورزی باید به عنوان تاریخ مردمان این سرزمین حفظ شود ضمن اینکه کشور نیازمند کشاورزی است که امروزه در گیلان این مزیت وجود دارد.

وی، برنج، چای، زیتون، ابریشم را از محصولات استراتژیک گیلان اعلام کرد و گفت: تحت هیچ شرایط نمی توان محصولات راهبری منطقه ای را نادیده گرفت.

قهرمانی، احیاء و تقویت رشد و تعالی محصولات راهبری استان را یک ضرورت دانست و عنوان کرد: یکی از مواردی که مدیریت استان باید با جدیت آنرا دنبال کند، همین مسئله است.

وی یادآور شد: گیلان به لحاظ وجود نیروی انسانی ماهر، متخصص، دانشمند و دانش پژوه قوی و غنی و از لحاظ امکانات و استعدادهای خدادادی نیز بیشتر از چیزی که در مخیله می گنجد، گیلان مستعد است.

کد خبر 586391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha