۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۶

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور:

اربعین حسینی یک فرصت بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی است

اربعین حسینی یک فرصت بزرگ  برای تقویت سرمایه اجتماعی است

ایلام- دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: اربعین حسینی یک فرصت بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید امامی ظهر روز جمعه در جلسه ستاد اربعین استان ایلام اظهار کرد: اربعین فرصتی بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی و تحول و توسعه اجتماعی در کشور است.

وی ادامه داد: به دلیل توسعه تمدن گرا و عدم اهتمام به زیست بومگرایی و توسعه منطقه‌ای، متاسفانه برخی شاخص‌های ما در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی آنچنان که باید و شاید مطلوب نیست.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: امروز اربعین حسینی یک فرصت است، امروز ما از فصل مواجهه با اربعین به مثابه یک مدیریت بحران و زائر باید عبور کنیم و رویکرد ما با اربعین حسینی از یک مواجهه مدیریت میزان زوار و زیرساختی به سمت یک رویکرد فرصت فرهنگی، اجتماعی و تمدنی حرکت کند.

امامی بیان کرد: بر اساس آمار بیش از ۶۰ درصد زوار اربعین حسینی از مهران به عنوان دروازه عتبات عالیات تردد می‌کنند، این یک فرصت بزرگ در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی و فعالیت در عرصه‌های مختلف لباس و سوغات زائر است.

وی اضافه کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در راستای مخدوش کردن ارزش‌ها و فرهنگ ناب ایرانی اسلامی برنامه ریزی گسترده‌ای داشته‌اند و در برخی جاها ما نیز غفلت‌هایی داشته‌ایم که برای جبران این موضوع باید در حوزه‌های مختلف به ویژه اربعین حسینی به عنوان یک فرصت اجتماعی کار فرهنگی انجام داد.

وی تصریح کرد: استان ایلام با این ظرفیت‌ها می‌تواند در حوزه گردشگری مذهبی حرکت کند، فضاهایی تحت عنوان خانه زائر ساماندهی شود و در طول سال علاوه بر اربعین حسینی، این حرکت شکل گیرد و با این طبیعت زیبای استان، فرصت‌های بزرگی در استان ایلام فراهم شود و بتوانیم در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

کد مطلب 5864444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha