۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۲۲:۴۵

در آئین اختتامیه طرح نشاط معنوی مطرح شد؛

فعالیت ۲۴ هزار مبلغ طرح امین در مدارس کشور

فعالیت ۲۴ هزار مبلغ طرح امین در مدارس کشور

آئین اختتامیه طرح نشاط معنوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم، مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه های علمیه و جمعی از مبلغان در بقعه متبرکه شیخ صدوق برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه طرح نشاط معنوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم، مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه‌های علمیه و جمعی از مبلغان طرح نشاط معنوی تهران و شهرستان‌های استان تهران در بقعه متبرکه شیخ صدوق برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی میراث گرانقدر هزار سال تلاش علما و فقهای عالی مقام مانند شیخ صدوق بوده است برای همین ارزش انقلاب و مسئولیت ما در قبال آن بسیار دشوار می‌شود. حرکت چهل ساله انقلاب اسلامی یک حرکت حقیقتاً درخشانی بوده است و اگر امروز وضعیت کشور را با وضعیت قبل از انقلاب مقایسه کنیم به آن افتخار خواهیم کرد و خواهیم دانست در این هجمه سنگین دشمنان شرق و غرب چگونه حکومت شیعی با اقتدار توانسته سر پا باقی بماند و برای اولین بار در طول تاریخ شیعه یک مرجع شیعی بتواند آنچنان قدرت پیدا کند که از خانه محقر خویش اشاره کند و کشتی نفت کش انگلیسی یا آمریکایی توقیف شود. ما به تاریخ فقهای خود افتخار می‌کنیم.

وی افزود: در طول این چهل سال کشور فراز و نشیب‌هایی داشته است گاهی این حرکت تند و گاهی هم کند شده است البته این حرکت همواره رو به رشد بوده اما این حرکت‌ها در برخی برهه‌ها و بخش‌ها عقب ماندگی‌هایی وجود داشته است که نیازمند رفع کاستی‌ها هستیم.

حاج ابوالقاسم ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خویش فرمودند دهه نود برای کشور دهه عقب ماندگی بود؛ در دهه نود کشور آن رشدی که باید انجام می‌داد را نداد و از بعضی شاخص‌ها عقب ماند. مشکلات بسیاری از این عقب ماندگی سوار بر دولت سیزدهم شد که امروز بعد از دو سال هنوز دولت سیزدهم نتوانسته از عهده تمامی پس لرزه‌های آوار دهه نود بیرون بیاید.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه‌های علمیه گفت: در دو سال قبل دولت تحویل دولت جدید شد. در حالی کشور تحویل داده شد که به لحاظ دارایی، خزانه کشور بدهکار بود و در شش ماهه اول همه هزینه‌هایی که مجلس برای خرید کالا تصویب کرده بود مصرف شده بود و رئیس جمهور زمانی که بر کابینه نشست پولی را که باید در طول سال هزینه می‌شد در شش ماهه اول هزینه شده بود، همچنین وضعیت بهداشت با توجه به شیوع کرونا به گونه‌ای بود که روزانه قریب به ۷۰۰ نفر جان خود را به واسطه این ویروس از دست می‌دادند، وضعیت ذخایر کشور نیز بحرانی بود برای مثال در بعضی از استان‌ها ما به اندازه ۱۵ روز گندم داشتیم، یا قطعی برق را نباید در آن دوران از یاد برد، رابطه ما با دیگر کشورها بسیار بحرانی و گاهی اوقات در بعضی مواقع رابطه سختی بود.

وی افزود: رویکرد دولت قبل به گونه‌ای بود که باعث شد دولت نتواند نفت بفروشد و نفت به روزانه ۲۰۰ هزار بشکه که باعث ارزان شدن نفت شده بود، رسید. در آخر دولت قبل قریب به ۲ هزار کارخانه و کارگاه تعطیل شد و کشور بحران‌های متعددی در ماه‌های پایانی دولت داشت. طرح امین که در قالب آن روحانیون به مدارس اعزام می‌شوند در دولت قبل به دو هزار مدرسه رسیده بود و ۶۸ هزار مدرسه بدون طلبه بود، خوشبختانه هم اکنون روحانیون در ۲۴ هزار مدرسه حضور دارند.

حاج ابوالقاسم گفت: دولت سیزدهم با انگیزه بالا و دغدغه مقدس روی کار آمد و شاهد مجاهدت‌های شبانه روزی این دولت هستیم. امروز ذخایر کشور در شرایط عالی است، در این دو سال به بیش از سه هزار روستا آبرسانی شد، به صورت معجزه‌وار به اندازه ده سال در کشور برق تولید شده است، یارانه ده برابر شد، فروش نفت به یک میلیون و پانصد بشکه رسید، قریب به چهار هزار کارخانه احیا شد، در بسیاری از استان‌ها بحران کار به فقدان نیروی کار تبدیل شد، نرخ بیکاری امسال به کمترین حد چهل سال قبل رسید، وضعیت صادرات ۵۳ میلیارد دلار شد، رشد سرمایه گذاری در کشور در طول یک سال و نیم اخیر با توجه به هشت سال دولت قبل بیشتر بوده است.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه‌های علمیه با طرح این پرسش مبنی بر اینکه با توجه به اقدامات دولت سیزدهم چرا گرانی است و مشکلات رفع نمی‌شود؟ گفت: پاسخ این است که گرانی ناشی از وجود نقدینگی بالا و عدم توازن تولید در مقایسه با نقدینگی است. زمانی که پول در کشور بیشتر باشد کالا کم می‌شود. دلیل زیاد شدن پول این است که وقتی دولت‌ها کمبود بودجه می‌آورند اقدام به تولید نقدینگی و خلق پول می‌کنند.

با تورم ۶۰ درصد کشور به دولت تحویل داده شد از این رو دولت باید جلوی رشد نقدینگی را می‌گرفت و تولید را افزایش می‌داد. دولت سیزدهم به سرعت این دو رویکرد را با قدرت آغاز کرد. رشد نقدینگی در دولت قبل قریب به ۴۷ درصد بود که در این دولت مهار شد و به نزدیک ۲۰ درصد رسید. امروز نیز در همه اقلام شاهد افزایش تولید هستیم.

کد خبر 5868344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha