پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۴۳

استاندار ایلام:

نرخ مصوب برای پارکینگ‌های مرز مهران ۲۵۰ هزار ریال در روز اعلام شد

نرخ مصوب برای پارکینگ‌های مرز مهران ۲۵۰ هزار ریال در روز اعلام شد

ایلام-استاندار ایلام گفت: نرخ مصوب برای پارکینگ‌های مرز مهران ۲۵۰ هزار ریال در روز اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز سه‌شنبه در پایانه مرزی اظهار کرد: نرخ مصوب برای استقرار هر روز یک خودرو در پارکینگ‌های مرز مهران ۲۵۰ هزار ریال تعیین و به صاحبان پارکینگ‌ها ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: تعیین قیمت پارکینگ‌ها بر اساس نرخ مصوب برای هر روز استقرار و توقف خودروها در نظر گرفته است.

علاوه بر این استاندار ایلام در جریان این بازدید میدانی به‌صورت میدانی از بخش‌های پایانه بازدید و تاکید کرد: جن‌فن‌ها، مه پاش‌ها و تجهیزات سرمایشی پایانه مرزی به صورت مستمر رصد می‌شود.

بهرام‌نیا با بیان اینکه ایلام مهیای ورود زائران عتبات عالیات است، گفت: همه تمهیدات لازم برای ورود به مرز مهران فراهم شده است.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام در جریان این بازدید به مدیران متولی حوزه زیرساختی پایانه مرزی تاکید کرد در اسرع وقت همه مشکلات موجود برطرف و امکانات و خدمات مهیا شود.

کد خبر 5868418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha