پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۲۸

نظام آموزشی فرانسه در اغما!

نظام آموزشی فرانسه در اغما!

دانشگاههای فرانسه شاهد یکی از کم سابقه ترین اعتصابات دانشجویی در اعتراض به اصلاحات مورد نظر رئیس جمهور این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هزاران دانشجو در 84 دانشگاه فرانسه نظام آموزشی این کشور را به حالت نیمه فلج درآورده اند. این دانشجویان با به محاصره درآوردن دانشگاهها و موسسات آموزش عالی این کشور مخالفت شدید خود را نسبت به اصلاحات مورد نظر نیکولای سارکوزی رئیس جمهور فرانسه اعلام کردند.

اعتراضات و اعتصابات بی سابقه در دانشگاههای فرانسه

این اعتراضات که از سه شنبه شب و به دنبال اعتصابات کارگری و اتحادیه ای در فرانسه و به ویژه سیستم حمل و نقل این کشور اروپایی آغاز شده است اختلالات قابل توجهی در سراسر فرانسه ایجاد کرده است.

از فرانسه خبر می رسد که بسیاری از کلاسهای درس دانشگاهی به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمده و شمار قابل توجهی از دانش آموزان و دانشجویان به خیابان ها هجوم آورده و با برپایی اعتراضات و تجمعات گسترده اعتراض شدید خود را به تصمیمات اخیر سارکوزی ابراز کردند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، همچنین برخی گزارشات حاکی از آن هستند که در بعضی دانشگاهها نظیر دانشگاه معروف سوربون درگیری هایی میان دانشجویان معترض و سایر دانشجویان و اساتید دانشگاهی روی داده است.

کد خبر 586887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha