مسعود مرشدی درحاشیه برگزاری رقابت های کشتی قهرمانی نوجوانان کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس افزود: شناخت استعدادهای موجود در قالب این رقابت ها و لزوم پرداخت جدی و مسئولانه به استعدادهای مطرح درمیان نوجوان می تواند زمینه ساز تقویت بنیه کشتی کشور شده و به دنبال آن منابع مطمئنی را برای تیم های ملی کشور تامین کند.
وی گفت: هرمزگان نیز استعدادهای قابل قبولی درورزش کشور دارد که باید با فراهم کردن بستر های مورد نیاز انجام آن، زمینه های موجود را برای بروز این استعدادها در اختیار جوانان و نوجوانان هرمزگانی قرارداد.
مرشدی، چندین دوره میزبانی هرمزگان از رقابت های کشتی جام خلیج فارس را به عنوان محرک مناسبی در میان نوجوانان هرمزگانی عنوان و خاطر نشان کرد: نباید اجازه داد نام کشتی ایرانی در عرصه های بین المللی حذف شود و ورزش دیرینه ایرانیان در جهان از کسب مدال باز بماند و در این زمینه تمامی استانها مسئول خواهند بود.
نظر شما