به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا در یک نشست خبری گفت: اگر کنگره نتواند بودجه درخواستی برای جنگهای عراق و افغانستان را تصویب کند؛ پنتاگون طرح های خود را برای کاهش شمار کارمندان و توقف قراردادهای سال آینده توسعه خواهد داد.
وی افزود: پنتاگون عملیات خود را در تمامی پایگاه ها تا اواسط فوریه سال آینده متوقف خواهد کرد که منجر به بیکاری حدود یکصد هزار کارمند دولت و شمار زیادی از پیمانکاران در پایگاه های آمریکا می شود.
گیتس خاطرنشان کرد: اقدامات مشابهی نیز در نیروی دریایی صورت خواهد گرفت.
مجلس نمایندگان آمریکا چهارشنبه 23 آبان درنشستی با 218 رای موافق بودجه برای جنگ های عراق و افغانستان را تصویب کرد، اما خواستار آن شد تا روند خروج نیروها از عراق در 30 روز آینده آغاز شود.
سناتور "هری رید" تهدید کرد که چنانچه "جرج بوش" طرح زمان بندی خروج نیروهای آمریکایی از عراق را نپذیرد، دموکراتها بودجه دیگری را برای تداوم جنگ عراق تصویب نخواهند کرد.
بر اساس این گزارش، در اوائل هفته آینده مجالس نمایندگان و سنا آمریکا باید یک متمم بودجه ۵۰میلیارد دلاری دیگر را برای عملیات نظامی در عراق و افغانستان تصویب کنند.
به گزارش مهر، دموکراتها خواهان آن هستند که خروج نیروهای آمریکایی از عراق هر چه زودتر آغاز شود و تا پایان سال ۲۰۰۸تمام نیروها به کشور بازگردند؛ اگر دموکراتها ۵۰میلیارد دلار لازم را به بوش ندهند؛ پنتاگون برای ادامه عملیات نظامی خود مجبور به استفاده از بودجه سالانه اش خواهد بود.
لازم به ذکر است، کنگره آمریکا هفته گذشته نیز بودجه ۴۷۱میلیارد دلاری وزارت دفاع را تصویب کرد که عمده این بودجه به طرحهای غیرنظامی مانند توسعه تسلیحات و نگهداری از آنها، اختصاص خواهد یافت.
در همین رابطه روز چهارشنبه23 آبان ، برخی از رسانه های آمریکا از خروج قریب الوقوع 30 هزار نظامی این کشور از عراق خبر داده بودند.
نظر شما