پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ آبان ۱۳۸۶، ۹:۵۶

نمایشگاه دستاوردهای فضایی در کرج گشایش یافت

کرج - خبرگزاری مهر: مرکز علمی آسمان نما و رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی، نمایشگاهی از دستاوردهای فضایی را در کرج برپا کرد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به مناسبت هفته جهانی فضا، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری با همکاری مرکز علمی آسمان نما و رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی همایش بزرگداشت فضا را برای اولین بار در کرج در فرهنگسرای کوثر برگزار کرد.

اصغر نصیری افزود: در حاشیه این همایش که با حضور جمع کثیری از کارشناسان سازمان فضایی ایران، نخبگان، اندیشمندان و علاقمندان به مباحث نجوم شناسی و فضانوردی برگزار شد، نمایشگاهی از دستاوردهای فضایی کشور و رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی برپا شد.

وی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه که از امروز به مدت سه روز برای بازدید علاقمندان دایر است، کتاب هایی در زمینه های فضا، عکس ها و فیلم هایی از فضا، تلسکوپ و سایر وسایل نجوم شناسی و ... به نمایش گذاشته شده است.

نصیری از علاقمندان دعوت کرد در زمان تعیین شده از ساعت 8 تا 15 برای بازدید از نمایشگاه به فرهنگسرای کوثر واقع در چهارراه کارخانه قند مراجعه کنند.

کد خبر 587651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha