به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان با اشاره به برنامه ششم توسعه اقتصادی و اشتغال زایی استان مازندران مبنی بر توانمندسازی اقتصادی روستاها، آن را یکی از تکالیف اصلی دانست و گفت: در راستای اجرای این تکلیف قانونی طی مدت ۵ سال باید روستاها توانمندسازی شوند و طبق این ماده، برنامه توانمندسازی اقتصادی ۳۱۳ روستای تهیه شد.
وی با عنوان اینکه برنامه توانمندسازی اقتصادی روستاهای استان در دستور کار قرار گرفت، گفت: طبق تصمیم گیری مقرر شد برنامه توانمندی سازی در تمامی روستاهای استان تهیه شود.
فتح الله پور گفت: هفت مشاوره بر اساس تقسیم بندیها و یک مشاور مادر برای تهیه طرح انتخاب شد و این مطالعات به صورت مشارکتی با حضور مردم تهیه شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران یادآور شد: طبق بررسیهای صورت گرفته در شهرستانها با کمک مردم محدودیتها و قابلیتهای توسعه در روستاها شناسایی و احصا شد و کاربریها و زنجیره ارزش تأمین محصولات مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران از مشارکت ۵۰ دستگاه اجرایی استان در تهیه این برنامه خبر داد و گفت: پس از تأیید و تعیین مسائل در روستاها و ارزیابی آن در جلسات شهرستانی و استانی، نسبت به تهیه پروژهها اقدام و در هر روستا مزیتهای آن و شناسایی شد و این پروژهها در بخشهای اقتصادی، زیربنایی و غیره تهیه شده است.
نظر شما