پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۳۶

استاندار خراسان شمالی:

پنج درصد بودجه خراسان شمالی به بخش فرهنگ اختصاص یافت

بجنورد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان شمالی گفت: پنج درصد از اعتبارات این استان برای بخش فرهنگ اختصاص یافته است.

محمد حسین جهان بخش در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد افزود: این میزان اعتبارعلاوه بر بودجه بخش فرهنگ به صورت متمرکز برای طرحهای خاص فرهنگی هزینه می شود.

 

وی اظهار داشت: اجرای جشنواره اخلاق و آداب رضوی در استان دیدار فرهنگی بزرگی است که رنگ و بوی اعتقادی دارد.

 

جهان بخش تنوع اقوام و فرهنگ آن را از ویژگیهای خاص فرهنگی استان دانست و گفت: تنوع فرهنگی افتخار بزرگی برای استان است که برای توسعه آن بیشتر باید تلاش شود.

 

وی ایجاد تقویت خانه عالم در استان را از برنامه های کوتاه مدت استانداری بر شمرد و تصریح کرد: در روستاهای بالای 500 نفر و 200 خانوار به منظور تقویت و زیر ساختهای اعتقادی مردم خانه های عالم ساخته شود.

کد خبر 587950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha