به گزارش خبرگزاری مهر، از زمانی که قصه های موفق پریان از اندرو لانگ (1842-1912) به رنگهای مختلف (زرد، آبی و...) به چاپ رسید، مایه سرگرمی و تفریح هزاران نوجوان بوده است.
بسیاری از پدران و مادران این قصه های قدیمی فراموش نشدنی را برای فرزندانشان خوانده اند. "کتاب زرد" دومین کتاب مجموعه قصه های پریان است و بسیاری از مشهورترین قصه های خیالی را از منابع گوناگون دربر می گیرد؛ هم افسانه های برادران گریم، و هم قصه های هیجان انگیز مادام اولنوی، هانس کریستین آندرسن و داستانهای مشهور دیگر ملتها.
در این کتاب قصه های بند انگشتی، پادشاه افسونگر، شاهزاده نامرئی، زیباتر از پری، در سرزمین ارواح، حلقه جادویی، سرباز حلبی استوار، جادوگر در قایق سنگی، قصه لباس نو امپراتور و بسیاری از قصه های معروف دیگر آمده است که بخش جدایی ناپذیر میراث فرهنگی انسانها به حساب می آید.
این مجموعه با 46 داستان که با زبانی روان و نثری نقل شده اند، یکی از نسخه های استاندارد افسانه های قدیمی و همچنین یکی از غنی ترین و گسترده ترین مجموعه داستانهای پریان محسوب می شود.
اندرو لانگ انگلیسی یکی از پیشگامان گردآوری آثار فولکلوریک است و در عین حال قابلیتهای بالای ادبی وی، مجموعه های او را در زبان انگلیسی بی همتا ساخته است.
این کتاب ویژه نوجوانان با ترجمه علی اکبر خداپرست در 368 صفحه، 2000 نسخه و بهای 4500 تومان عرضه شده است.
نظر شما