پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۵۱

جهت آموزش حفاظت محیط زیست:

طرح مدرسه سبز از سال آینده به اجرا در می‌آید

طرح مدرسه سبز از سال آینده به اجرا در می‌آید

سرپرست دفتر مشارکت و آموزش همگانی سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: یکی از اقدامات سازمان حفاظت از محیط زیست اجرای طرح مدرسه سبز است که بعد از تفاهم کامل با آموزش و پرورش از سال آینده در مدارس به اجرا در خواهد آمد.

دکتر آرش یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از موفقیتهای محیط زیست در بحث آموزش همگانی، آموزش کودکان است که سعی کردیم بیشترین تمرکز خود را بر روی آنها قرار دهیم.

وی با اشاره به اجرای طرح مدرسه سبز افزود: در حال حاضر طرحی را تحت عنوان مدرسه سبز در درست اقدام داریم و طی آن می خواهیم دانش آموزان را با اصول حفاظت از محیط زیست از جمله صرفه جویی در کاغذ ، تفکیک زباله و آلودگی های زیست محیطی آشنا کنیم.

دکتر یوسفی اضافه کرد: در حال حاضر این طرح مراحل آخر خود را طی می کند و بعد از تفاهم کامل با آموزش و پرورش از سال آینده در مدارس به اجرا در خواهد آمد.

سرپرست دفتر مشارکت و آموزش همگانی سازمان حفاظت از محیط زیست در ادامه با اشاره به برنامه های در حال انجام در زمینه آموزش همگانی تصریح کرد: حوزه آموزش همگانی بستر گسترده ای است و خیل عظیمی از مردم جامعه را شامل می شود و چنین وظیفه خطیری با توانایی ها وامکانات ما قطعاً متناسب نیست.

وی استفاده از گروههای تاثیر گذار ازجمله ائمه جمعه و جماعت و اعضای شوراهای شهر و روستا را از اقدامات جدید این دفتر عنوان کرد و گفت: با آموزش این دو گروه تاثیر گذار بدنبال آن هستیم تا مردم را با محیط زیست اطرافشان و نحوه حفاظت و نگهداری آن آشنا کنیم.

یوسفی افزود: در حوزه برنامه ریزان و مدیران کشور نیز  در حال تهیه بولتن هایی در جهت آگاه سازی آنها بعنوان یک قشر ویژه هستیم.

وی با اشاره به اینکه آموزش قضات با مسایل محیط زیستی از مهمترین اقدامات ما در سالجاری است گفت: با توجه به نقش قضات در تصمیم گیری ها ، قصد داریم تا با آشنا نمودن قضات با محیط زیست و حیات وحش، آنها را نسبت به تخلفات زیست محیطی حساس تر کنیم.

سرپرست دفتر مشارکت و آموزش همگانی سازمان حفاظت از محیط زیست تعامل با وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری را از دیگر اقدامات این دفتر عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: متاسفانه تعامل با وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری هنوز شکل نگرفته و بند الف ماده 64 برنامه چهارم توسعه هنوز اجرایی نشده است.

وی  از ارایه چند واحد درسی در خصوص حفاظت از محیط زیست در دانشگاهها واجرای طرح دانشگاه سبز در دانشگاهها خبر داد و گفت: متاسفانه با وجود آنکه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری یکی از متولیان آموزش حفاظت از محیط زیست است اما در این خصوص اعتبار مورد نظر را تامین نمی کند.

کد خبر 588081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha