پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۸۶، ۲۳:۰۱

ضرغامی در جشن تسنیم:

تسنیم برکات زیادی برای رادیو جوان دارد

تسنیم برکات زیادی برای رادیو جوان دارد

رئیس رسانه ملی حضور جمعیت عظیم را در مراسم اختتامیه جشن تسنیم بخشی بسیار کوچک از جامعه بزرگ مشتاق علوم قرآنی و این جشن را حاوی برکات زیاد برای رادیو جوان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه دومین جشن تسنیم امشب با حضور عزت الله ضرغامی رئیس رسانه ملی، مصطفی پورمحمدی وزیر کشور، حسن خجسته معاون صدا، علی عسگری معاون توسعه و فناوری، شهرام گیل‌آبادی مدیر رادیو جوان، امیررضا خادم نماینده مجلس و احمد نوریان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری در سالن وزارت کشور برگزار شد.

ضرغامی در این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: "حضور این جمعیت عظیم بخش بسیار کوچکی از جامعه بزرگ مشتاق علوم قرآنی است که ارتباط خیلی خوبی با مفاهیم قرآن پیدا کرده‌اند. این حضور گرم امید به آینده را نشان می‌دهد. تسنیم همان طور که از نامش پیداست، برنامه پربرکتی در رادیو جوان شده و این شبکه تلاش‌های زیادی برای رسیدن به اهداف معنوی انجام داده که قابل تقدیر است. در واقع برنامه تسنیم برکات زیادی در رادیو جوان داشت. هشت میلیون نفر برداشت خود را از سوره انسان برای این جشن ارسال کردند."

مدیر رادیو جوان نیز در بخشی دیگر از مراسم گفت: "یکبار دیگر هنر با واسطه رسانه عمق معرفت دینی این جامعه پویا را نمایان کرد. اگر امروز بیش از هشت میلیون نفر با واسطه هنر گفت قرآنی داشتند، اگر امروز 830 هزار اثر در 32 رشته فرهنگی هنری از داخل و خارج کشور در جشنواره قرآنی تسنیم بررسی شده، اگر امروز گستره خدمت و تجلی کلام حضرت حق از ریاست جمهوری تا هنرمندان بزرگ کشور فراخ است باید بدانیم خداوند متعال فرصتی در اختیارمان گذاشته، چه شاکر باشیم چه نباشیم."

گیل‌آبادی در ادامه افزود: "وقت آن رسیده که دستگاههای فرهنگی کشور از این فرصت استفاده کنند و برنامه‌ریزی منسجمی برای هنری که وابسته به کلمه اللهی ما یعنی قرآن کریم است، داشته باشند. تحول و رفع مظلومیت از هنر و فرهنگ نیازمند تحول و رفع مظلومیت در برنامه‌ریزی با اتکاء به فکر، اندیشه و معرفت قرآنی است."

در ادامه این مراسم گفتگویی تلفنی رادیو جوان با محمود فرشچیان در ارتباط با ارائه تابلو نفیسی که با موضوع آفرینش در جشن تسنیم شرکت داده بود، پخش شد. همچنین دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور، دکتر محمدباقر قالیباف، استاد فرشچیان و سیدمسعود شجاعی طباطبایی به عنوان نفرات برگزیده جشن معرفی شدند و هدیه خاتم تسنیم به آنها اهدا شد.

وزیر کشور که به نمایندگی از رئیس جمهور برای دریافت هدیه آمده بود، گفت: "حضور پرشور مردم، صحنه‌ای دیدنی و جذاب است و حسی که من دارم مسلماً هیچکس نخواهد داشت. خدا را شکر می‌کنم که ملت ما قرآنی هستند و هشت میلیون نفر برداشت‌های هنری معرفتی خود را ارائه کردند که جای قدردانی دارد. مقام معظم رهبری هم اشاره کردند که جوانان ما برای تمام جوانان دنیا الگو هستند."

نوریان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری هم به نمایندگی از قالیباف برای دریافت هدیه آمد. صاحب نیز به نمایندگی از استاد فرشچیان روی سن آمد. شجاعی طباطبایی هم بعد از دریافت هدیه خود گفت: "کاریکاتوریست‌ها بدون شرح هستند. اگر هم با شرح باشد، اتفاق خاصی نمی‌افتد."

در ادامه مراسم آثار مکتوب قرعه‌کشی و هشت نفر مشرف به خانه خدا شدند. همچنین قرعه‌کشی در بخش پیام‌های کوتاه انجام شد. در پایان مراسم هم 15 نفر به عنوان هنرمندان برتر و 25 نفر هم به عنوان هنرمندان برگزیده دومین دوره جشن تسنیم معرفی شدند.

کد خبر 588275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha