پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۴۲

کارخانه اتوبوس سازی در بوشهر راه اندازی می شود

کارخانه اتوبوس سازی در بوشهر  راه اندازی می شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: کارخانه اتوبوس سازی با امضای موافقتنامه ای میان استانداری بوشهر و شرکت خودروسازی سایپا در بوشهر راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، در آیین امضای این موافقتنامه، معاون اقتصادی شرکت سایپا گفت: تا دو ماه آینده مطالعات این طرح انجام می شود تا این کارخانه با توجیه مالی در منطقه اقتصادی بوشهر احداث شود.

محمد حیدری افزود: با دانشگاه های استان نیز برای تامین نیروی متخصص این کارخانه مذاکراتی انجام شده است و انتظار می رود ضمن تامین نیروی انسانی، اتوبوس سازی در این استان به صنعتی بومی تبدیل شود.

حیدری ادامه داد: استان بوشهر در قبال سرمایه گذاری شرکت سایپا که نزدیک به هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد، علاوه بر معافیت مالیاتی، برق صنعتی و زمین رایگان و اعتبارات ارزی و ریالی را در اختیار ما قرار می دهد.

وی بیان داشت: تلاش خواهیم کرد تا شریک خارجی خود را نیز برای سرمایه گذاری در ساخت کارخانه اتوبوس سازی در بوشهر متقاعد کنیم تا علاوه بر فروش داخلی، بتوانیم اتوبوس های این شرکت را به خارج صادر کند.

حیدری ابراز امیدواری کرد: تا دو ماه آینده عملیات اجرایی ساخت این کارخانه در منطقه اقتصادی بوشهر آغاز شود.

کد خبر 588412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha