مسعود شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: در صورت برگزاری یک انتخابات سالم و مشارکت تمامی اقشار جامعه، اصلاح طلبان پیروز نهایی انتخابات مجلس هشتم خواهند بود، اما باید از اختلافاتی که به این ائتلاف ضربه می زند پرهیز کرد.
شکوهی اظهار داشت: اصلاح طلبان بوشهر حضور حداکثری مردم و برگزاری انتخاباتی در شأن نظام جمهوری اسلامی را از جمله اهداف خود دانسته و به هیچ عنوان قصد اخلال گری و جدایی از روند قانونی انتخابات را ندارند.
وی ادامه داد: این همدلی و توافق بین گروه های اصلاح طلب مناطق بوشهر برقرار شده و برای انتخابات مجلس به یک لیست واحد نیز دست خواهیم یافت.
رئیس ستاد اصلاح طلبان بوشهر با بیان اینکه تاکنون جلسات هماهنگی مختلفی نیز بین اعضای این گروه ها تشکیل شده یادآور شد: سلامت انتخابات، ارتباط احزاب با مردم و تبلیغات انتخاباتی از جمله مسائلی بوده که طی این جلسات مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
شکوهی تاکید کرد: در این بین از کسانی که به نوعی می توانند در مجلس موثر و فعال باشند می خواهیم که در این عرصه حضور داشته و دیدگاه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... خود را با مردم مطرح کنند.
نظر شما