به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید آزنده بعد از ظهر امروز جمعه در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به منظور تأمین نیروی پرستار، در کمتر از یکسال، پس از اخذ مجوزهای لازم، دو آزمون مجزا را در تاریخهای ۲۱ مردادماه ۱۴۰۱ و ۲۳ تیرماه ۱۴۰۲ به صورت داخلی برای جذب نیروی پرستار به ویژه برای شهر اهواز برگزار کرد.
وی ادامه داد: از محل مانده مجوزهای دانشگاه از سالهای گذشته، جذب ۹۰ پرستار در آزمون سال گذشته و ۵۰ پرستار در آزمون سال جاری از مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به شمار میرود که نتایج هر دو آزمون اعلام شده و افراد پذیرفته شده نهایی برای اشتغال به واحدهای مربوطه معرفی شدند.
آزنده در پاسخ به این سوال «چرا در آزمون استخدامی جدید تعداد قابل توجهی پرستار برای بیمارستانهای اهواز در نظر گرفته نشد؟» گفت: شغل محلهایی را که در آزمون در نظر گرفتیم، به منظور تأمین نیروی انسانی در بیمارستانهای جدید در مناطق و شغل محلهایی که سازمان امور اداری و استخدامی احصا کرده بود تعیین شده و دانشگاه بر اساس بند یک مجوز سازمان اداری استخدامی مورخ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۱ که به وزارت بهداشت ابلاغ شده، صرفاً مجاز به جذب نیروی انسانی در شغل محلهای مذکور در جداول پیوست این مجوز بوده و اجازه دخل و تصرف در آن ندارد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص رشته بهداشت خانواده و پذیرش ماما و عدم اعلام پذیرش کارشناس بهداشت عمومی گفت: موضوع از طریق وزارتخانه در حال پیگیری است و اصلاح لازم انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با استفاده از تمامی ظرفیتهای خود پیگیر اخذ مجوزهای لازم به منظور تأمین نیروی انسانی و در راستای کاهش فشار کاری بر همکاران به ویژه در حوزه پرستاری شهر اهواز است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مکاتبات متعددی در این خصوص صورت گرفته و اقداماتی در دست انجام است که به محض حصول نتیجه، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
نظر شما