پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۱۶

چشم همه به ورزشگاه خالی از تماشاگر؛

استقبال گسترده رسانه ها از بازی پرسپولیس و النصر

استقبال گسترده رسانه ها از بازی پرسپولیس و النصر

برگزاری دیدار النصر و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی با استقبال وسیع اهالی رسانه روبرو شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصاف دو تیم پرسپولیس ایران و النصر عربستان با پوشش گسترده رسانه‌ای همراه خواهد بود. درخواست‌های بسیار زیادی از سوی رسانه‌های نوشتاری، شنیداری و دیداری برای حضور نمایندگان‌شان در این بازی ارائه شد و برای بیش از ۲۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار داخلی و خارجی از مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری، شبکه‌های تلویزیونی به ویژه صدا و سیما و پلتفرم‌های پر مخاطب، مجوز(ID کارت) صادر شده است تا برای این مسابقه در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و النصر عربستان ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه سه شنبه ۲۸ شهریور در ورزشگاه آزادی بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.

تخلف باشگاه پرسپولیس با انتشار پستی در فصل ۲۰۲۰ لیگ قهرمانان آسیا با جریمه کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر محرومیت یک جلسه این باشگاه از حضور هوادارانش روبرو شد تا هیچ هواداری در ایران شانس تماشای بازی ستاره‌هایی مثل رونالدو، مانه و… را از نزدیک نداشته باشد.

کد خبر 5887921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha