سردار حمید هداوند در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: درپی انجام اقدامات اطلاعاتی بر روی عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر مشخص شد شخصی با جاسازی مواد مخدر در یک دستگاه تریلر و با استفاده از شیوه و شگردی خاص در حال انتقال مواد به استان البرز است.
وی افزود: بلافاصله مأموران به مسیر تردد تریلر حامل مواد مخدر اعزام و پس از شناسایی آن در یک عملیات غافلگیرانه آن را متوقف و راننده آن را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: در بازرسی از خودرو متهم ۱۶۰ کیلوگرم تریاک که به شیوه ماهرانهای در تریلر جاسازی شده بود، کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: متهم این پرونده پس از تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سردار هداوند در پایان خاطرنشان کرد: پلیس البرز با تلاش شبانه روزی خود سعی دارد تا قاچاقچیان مواد مخدر را قبل از حضور در استان شناسایی کند.
نظر شما