پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۱

مدیرکل بنیاد حفظ آثار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد؛

اجرای یکهزار و ۷۲ برنامه در کهگیلویه و بویراحمد طی هفته دفاع مقدس

اجرای یکهزار و ۷۲ برنامه در کهگیلویه و بویراحمد طی هفته دفاع مقدس

یاسوج_ مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکهزار و ۷۲ برنامه طی هفته دفاع مقدس در استان برگزار و اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سلمان خواست خدایی ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با شعار ما «متحدیم» هدفگذاری شده است.

خواست خدایی تصریح کرد: از ۲۹ شهریور ماه، برنامه‌های هفته دفاع مقدس با ویژه برنامه «جهاد تا مقاومت از دیروز تا امروز» آغاز می‌شود.

خواست خدایی خاطرنشان کرد: ۴ هزار رزمنده دفاع مقدس استان در قالب یک ویژه برنامه تجلیل می‌شوند.

وی تجلیل از فرماندهان دفاع مقدس، شبیه سازی عملیات‌ها، شب شعر، ویژه برنامه شب‌های شیدایی، ویژه برنامه‌های فرهنگی، تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران و یادواره‌ها را از جمله برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان دانست.

انقلاب برگرفته از قیام عاشورا است

خواست خدایی انقلاب اسلامی را برگرفته از قیام عاشورا دانست و گفت: مهر و مکتب امام حسین (ع) و نهضت عاشورا بود که توانست به ما کمک کند تا مقابل هجمه‌های مختلف ایستادگی کنیم.

اجرای یکهزار و ۷۲ برنامه در کهگیلویه و بویراحمد طی هفته دفاع مقدس

خواست خدایی با بیان اینکه کشور از توطئه‌های مختلف که هریک می‌توانست نظامی را از پای دربیاورد عبور کرده است، عنوان داشت: جز پیروی از مکتب امام حسین (ع) این مهم را میسر نمی‌ساخت.

خواست خدایی با اشاره به ابعاد نهضت عاشورا، گفت: مکتب امام حسین (ع) شهید پرور است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ عاشورا و تبیین حضرت زینب نبود، زمانی که یک رژیم تا دندان مسلح مقابل ما قرار داشت، کار برای ما در جنگ بسیار سخت می‌شد.

خواست خدایی ابراز داشت: جنگ تحمیلی، تنها جنگی است که هر دو بلوک شرق و غرب و هم پیمانان آنها برای نابودی ما دست به دست هم دادند.

اجرای یکهزار و ۷۲ برنامه در کهگیلویه و بویراحمد طی هفته دفاع مقدس

خواست خدایی گفت: مردمی کردن دفاع مقدس هنر امام خمینی (ره) بود که نقش عمده‌ای در دوران دفاع مقدس داشت.

خواست خدایی افزود: دفاع مقدس گنجی است که هنوز نتوانسته‌ایم این ظرفیت را به شکل کامل تبیین و استخراج کنیم.

کد خبر 5888744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha