پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ شهریور ۱۴۰۲، ۹:۲۹

استاندار خراسان شمالی:

هفته دفاع مقدس فرصتی برای بیان حماسه‌سازی ملت بزرگ ایران است

هفته دفاع مقدس فرصتی برای بیان حماسه‌سازی ملت بزرگ ایران است

بجنورد_ استاندار خراسان شمالی گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی برای بیان و تقدیر از رشادت‌های ملت بزرگ و شریف ایران عزیز است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین‌نژاد صبح جمعه در مراسم رژه نیروهای مسلح خراسان شمالی در نخستین روز هفته دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی برای بیان و تقدیر از رشادت‌های ملت بزرگ و شریف ایران عزیز است.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: ملت بزرگ ایران به واسطه حکومت مستبدانه و دست نشانده پهلوی رفته رفته توانایی‌ها و ظرفیت‌های بزرگ خود را در حال به فراموشی سپردن بود

وی در ادامه افزود: القائات دشمن در حال کشیده شدن به سمت و سویی بود که به طور مثال ملت بزرگ ایران اسلامی حتی توانایی ساخت کوچک‌ترین و ابتدایی‌ترین ابزارها با هدف رفع نیازهای دفاعی و نظامی خود را برای دفاع از آب و خاک خود را نیز ندارد.

حسین‌نژاد خاطر نشان کرد: حکومت استبدادی پهلوی با هدایت استعمار آمریکایی عزت و غیرت دینی ملت ایران را با هدف به سلطه در آوردن ایران عزیز نشانه گرفته بود.

وی در ادامه افزود: در روزگاری بی‌بند و باری و بی‌عفتی نماد تجدد و پیشرفت به حساب می‌آمد، اما امام خمینی (ره) با استعانت از درگاه الهی و پای کار آوردن ظرفیت مردم، ایران اسلامی را از حضیض ذلت به اوج عزت رساند.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: دفاع مقدس میدان عملی پیروزی در میدان نظامی بود و امروز نیز با هدایت مقام معظم رهبری و تلاش شبانه‌روزی دولت انقلابی سیزدهم تلاش می‌کنیم در عرصه‌های مهم اقتصادی، فرهنگی و … پیشگام و سرآمد ملت‌های آزاده باشیم.

حسین‌نژاد گفت: امیدواریم با ولایت‌پذیری مردم ایران عزیز بستر ظهور و حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) در آینده نه چندان دور شکل بگیرد.

وی تلاش مضاعف و جهادی خادمین مردم در خراسان شمالی را ادای دین به جان‌فشانی‌ها و از خودگذشتگی فرزندان عزیز ایران در هشت سال دفاع مقدس برشمرد و اظهار داشت: میدان امروز جهاد برای مسئولین اجرایی خدمت صادقانه و فعالیت شبانه‌روزی است.

کد خبر 5891517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha