پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۳۰

استاندار زنجان:

تحقق خرد جمعی از شاخصه های نظام شورایی است

زنجان - خبرگزاری مهر: قوام نوذری گفت: تحقق خرد جمعی و تجزیه و تحلیل درخصوص مسائل مختلف شهری از خصایص‌های نظام شورایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، نوذری بعد از ظهر امروز در مراسم معارفه شهردار زنجان در محل اتاق بازرگانی صنایع ومعادن استان زنجان افزود: تصمیم‌گیری در شوراها مبتنی‌بر خرد جمعی بوده و پویایی این نهادها نیز در گرو حرکت جمعی متحول‌گرایانه و متمرکز بر ابتکار و خلاقیت است.

وی با عنوان این که مسئولیت فرصتی برای خدمت به‌مردم و جامعه است، یادآورشد: مسئولیت، فرصتی برای ایجاد تاثیرات مثبت در حوزه عمل است و محلی برای فرصت شخصی و تقدم منافع فردی بر جمعی نیست.

نوذری با تاکید براین که حرکت شوراها باید به‌سمت تکامل و تعالی جامعه و خدمت به‌مردم باشد، تعامل و همکاری را مهمترین اصل در موفقیت حرکت شورایی دانست.

استاندار زنجان حضور در صحنه‌ها و نظارت بر امور را حق مسلم مردم عنوان کرد و افزود: پایه حرکت عدالت محوری دولت نهم نیز نظارت مردم بر عملکرد مسئولان بوده و این امر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

نوذری باتاکید بر اینکه اعتماد مردم به‌ مسئولان را از سرمایه‌های بی‌بدیل اجتماعی است، ادامه داد: شور و مشورت در جامعه، باید به صورت مسقیم، بدون حب و بغض و در جهت خدمت به‌ مردم باشد.

وی با حیاتی ومهم ارزیابی کردن سرانه فضای سبز شهری، بر لزوم زیباسازی، نشاط ، عمران و آبادانی شهری تاکید کرد.

در این مراسم محمدعزیزی منتخب شورای سوم شهر زنجان به عنوان شهردار جدید این شهر معرفی شد.

عزیزی در حالی به عنوان شهردار زنجان از وزرات کشور حکم تائید گرفت که سمت فرمانداری شهرستان ابهر در دولت فعلی، مدیریت واحد اطلاعات و اخبار صدا و سیمای استان‌های کرمانشاه و گلستان و معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 15تهران را در کارنامه‌ فعالیت‌های خود دارد.

کد خبر 589376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha